Παπαδόπουλος: «Κρίμα που έπρεπε να φάμε το γκολ για να ξυπνήσουμε»

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε στο καλό πρόσωπο που έβγαλε η ομάδα του, έστω και μετά το γκολ του Άρη, και όπως είπε σε δηλώσεις του η ομάδα του στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε να διεκδικήσει και κάτι καλύτερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA: «Ήταν ωραίο παιχνίδι, και οι δύο ομάδες προσπαθούν να παίξουν ανοιχτά, να παράξουν ποδόσφαιρο, μέχρι το 65ο λεπτό ήταν καλύτερος ο Άρης και το άξιζε, μετά όμως πήραμε εμείς τον έλεγχο. Κρίμα που έπρεπε να φάμε το γκολ για να ξυπνήσουμε, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι ακόμα. Όταν χάνεις μπάλες στο κέντρο και μπροστά από την άμυνα, είναι κάτι που δίνει αυτοπεποίθηση και κόβει από εσένα, λειτουργεί θετικά για τον αντίπαλο και αρνητικά για μας».

Για τη δική του εμφάνιση μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και για το αυτογκόλ του Πασαλίδη: «Με ευχαριστεί ότι βοηθάω, αλλά προτιμώ να είμαι χάλια και να κερδίζει η ομάδα. Ποδόσφαιρο παίζουμε, θα γίνουν λάθη. Ουσιαστικά δεν είναι λάθος, για εκατοστά πήγε να διώξει τη μπάλα και μπήκε μέσα».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι με τον Άρη και συνολικά την εικόνα του Αστέρα στο πρωτάθλημα: «Την αντίδραση να κρατήσουμε μετά το γκολ του Άρη και θα μπορούσαμε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα, να πετάξουμε τα πρώτα 65 λεπτά που δεν ήταν καλά για μας. Μισογεμάτο αλλά και μισοάδειο βλέπω το ποτήρι. Με βάση την εικόνα των παιχνιδιών που έχουμε θα μπορούσαμε και περισσότερους βαθμούς».

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό: «Μας δυσκολεύει αλλά σε λογικό πλαίσιο, άλλοι άνθρωποι είναι χειρότερα, αν δούμε τους συναδέλφους μας στα μικρότερα πρωταθλήματα, που έχουν την αβεβαιότητα αν θα ξεκινήσουν, αυτοί έχουν σοβαρότερα προβλήματα».

To Top