Παπαδόπουλος: «Μεγάλος μας στόχος να μπούμε στα πλέι οφ»

 Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για το built up, τον τομέα δηλαδή από τον οποίο ο τερματοφύλακας βοηθάει στην κυκλοφορία της μπάλας και για το θεαματικό ποδόσφαιρο που προσπαθεί να παίξει ο Αστέρας Τρίπολης.

“Ο μεγάλος μας στόχος να μπούμε στα πλέι οφ και γιατί ότι και στα προκριματικά του Europa League”, είπε αρχικά και συνέχισε: “Θεωρώ ότι το κλειδί είναι πως έμεινε ο κορμός. Εχουμε δουλέψει για πάνω από 12 μήνες όλοι μαζί και ήρθαν 4-5 παιδιά που έδωσαν ποιότητα. Καταλαβαίνετε ότι πέρυσι που ήρθαν 12-13 παίκτες δεν γίνεται να δημιουργηθεί ομοιογένεια”.

Για το πως ο Αστέρας ανταποκρίθηκε στην καραντίνα: “Είμαστε πολύ τυχεροί που αυτοί η ομάδα μας παρέχει τεχνικό εξοπλισμό κι όλοι οι παίκτες με τη βοήθεια του γυμναστή μας που έχει καταβάλει τεράστια προσπάθεια και τον ευχαριστούμε δουλέψαμε σε πολύ υψηλά στάνταρ. Είχαμε να ακουμπήσουμε μπάλα για δύο μήνες”.

Για την Τρίπολη που είναι ελκυστική: “Η Τρίπολη είναι ελκυστική για όλους τους ποδοσφαιριστές, είναι από τις ομάδες που όλοι οι παίκτες θέλουν να πάνε. Δεν μιλάω γι’ αυτούς του Ολυμπιακού που είναι στο πικ της καριέρας του”.

To Top