Παπαδόπουλος: «Στόχος η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Ελπίδων»

Την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, παρά τον δύσκολο όμιλο στον οποίο έχει κληρωθεί, έθεσε ως στόχο της εθνικής ελπίδων ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος.
Μιλώντας στη σημερινή media day του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενόψει του φιλικού αγώνα με την Ουγγαρία (24/3, 17:00, Ριζούπολη) και της πρεμιέρας των προκριματικών με τη Λευκορωσία (28/3, 17:00, Λεωφόρος), ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας επισήμανε: «Μετά την φιλική αναμέτρηση με την Πολωνία, επιστρέφουμε στους αγώνες με την Εθνική Ελπίδων. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές καλά στην υγεία τους και να είναι ετοιμοπόλεμοι, ώστε να ξεκινήσουμε με νίκη απέναντι στην Λευκορωσία την προσπάθεια μας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 2025. Η πρεμιέρα είναι πάντα σημαντική σε όλες τις διοργανώσεις, πόσο μάλλον τώρα, όπου βρισκόμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο με ομάδες όπως η Πορτογαλία και η Κροατία. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο και οφείλουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε όλες τις αναμετρήσεις».

Συνεχίζοντας, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Στόχο της ομάδας αποτελεί η πρόκριση από τον όμιλο, κάτι το οποίο επιθυμούν όλοι στην αποστολή, και θα παλέψουμε όλοι μαζί για την επίτευξή του. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι θα δώσουμε φιλική αναμέτρηση με την Ουγγαρία, η οποία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και διαθέτει αρκετούς παίκτες με ταλέντο στο δυναμικό της. Το πιο ουσιώδες για εμάς είναι ότι μέσα από αυτές τις αναμετρήσεις μας δίνεται η ευκαιρία να περάσουμε στους ποδοσφαιριστές αυτά που θέλουμε να βγουν στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του αγώνα. Θα κάνουμε τις δοκιμές μας σε αυτήν την αναμέτρηση με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να χτίσουμε σιγά σιγά την νοοτροπία νικητή που θελουμε να διαθέτει η ομάδα ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαίκού Πρωταθλήματος».

 

To Top