ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπακυριάκης: «Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, αλλά δεν θα κάνουμε μεταγραφές για το θεαθήναι»

O αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Παπακυριάκης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για την πορεία των «κιτρίνων» και τις μεταγραφές που θα γίνουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “Μετρόπολις”

Αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα: «Όταν ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας ξεκίνησε με γνώμονα να φτιάξουμε μια ομάδα από παιδιά που έχουν δίψα και από Έλληνες και ξένους. Έχουμε εξαιρετικούς χαρακτήρες. Έγινε ομάδα, έφερε πολύ καλά αποτελέσματα, κάποια που ήταν μη αναμενόμενα. Δημιουργήθηκε πολύ ωραία ατμόσφαιρα στην ομάδα. Ξέραμε τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που θα ζούσαμε, διότι κάποια παιδιά δεν ήταν συνηθισμένα να παίζουν δύο ματς τη βδομάδα σε υψηλό επίπεδο. Περιμέναμε ότι θα κάνουμε κοιλιά».

Για την κακή πορεία τον τελευταία καιρό: «Αποτυχία ήταν το παιχνίδι με τον Κολοσσό. Η ήττα από την Αρμάνι ήταν στο πρόγραμμα, αλλά δεν περιμέναμε τη μεγάλη έκταση στο σκορ. Τον Παναθηναϊκό ελπίζω κάποια στιγμή να τον φτάσουμε. Με την Άλμπα ήμασταν πολύ καλοί μέχρι το 38ο λεπτό, ανέβηκε αισθητά η ψυχολογία της ομάδας και διεκδικήσαμε μέχρι το τέλος σχεδόν το παιχνίδι».

Για τις μεταγραφές: «Χρειάζεται κάποια ενίσχυση. Δεν θα κάνουμε μεταγραφές για το θεαθήναι επειδή έκαναν οι ανταγωνιστές μας. Κοιτάμε παίκτες από το πάνω ράφι. Όχι να πάρουμε παιδιά ίσης ή χαμηλότερης αξίας. Η περίπτωση του Μπατίστα ενδιαφέρει, πάντα με γνώμονα το πότε θα έρθει αλλά και το ότι δεν θα μπούμε σε πλειστηριασμούς. Θα γίνει άμεσα ενίσχυση. Αλλά μιλάμε για μεταγραφή ουσίας».

Για τον Κώστα Παπανικολάου: «Είχαμε τη διάθεση να φέρουμε τον Παπανικολάου, πάντα με γνώμονα τις δυνατότητες της ομάδας και το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στα ποσά που ακούγονταν».

To Top