ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπαντωνίου: “Ο Άρης από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος με αξιοθαύμαστη πορεία”!

Ο Νώντας Παπαντωνίου μίλησε από την ομάδα της Λάρισας για το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη.

Όπως έγραψε στο επίσημο blog του στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ:

“Σημαντική και καθοριστική ενόψει συνέχειας η νίκη μας κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών. Εάν όμως θέλουμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε την είσοδο μας στα playoffs, έχουμε ακόμη τρεις τελικούς μπροστά μας. Κάθε παιχνίδι έχει την δική του σημασία αλλά και την δική του ιδιαιτερότητα.

Αφήνοντας στο παρελθόν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, κοιτάμε στα μάτια τον επόμενο μας αντίπαλο, την ομάδα του Άρη η οποία και φέτος κάνει μια αξιοθαύμαστη πορεία.

Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, αποτελώντας ομάδα ικανή για όλα. Ενδεικτικό είναι άλλωστε πως στην έδρα του έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμη και τον Παναθηναϊκό, ενώ αγώνες τους οποίους έχει χάσει, έχει ηττηθεί στις λεπτομέρειες.

Σημαντικό για εμάς είναι η επιστροφή του Θοδωρή Ζάρα που μας έλειψε το τελευταίο διάστημα, επιστροφή που θα μας δώσει ανάσες αλλά και λύσεις στη περιφέρεια. Ο Άρης είναι σίγουρα το φαβορί της αναμέτρησης αλλά και εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση αυτήν.

Θα κάνουμε την προσπάθεια μας κόντρα σε μια δυνατή έδρα με σκοπό να ολοκληρώσουμε την χρονιά τερματίζοντας όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα γράφοντας ιστορία για την ομάδα της Λάρισας”.

To Top