Παπαϊωάννου: “Θα εμπλακώ στην ΕΠΣ Φθιώτιδας αν γίνουν εκλογές”

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου φιλοξενήθηκε στον αέρα του «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας» και αναφέρθηκε στην πιθανή εμπλοκή του στα διοικητικά της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία τόνισε:

Για ενδεχόμενη αποχώρηση του από τη Λαμία: «Θα αποχωρήσω από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, όχι από την ιδιοκτησία. Γιά όσο μπορώ και με όσες δυνάμεις έχω, θα παραμείνω εγγυητής».

Για τις εξελίξεις στην ΕΠΣΦ: «Είχαμε στηρίξει όλοι την τωρινή κατάσταση στην Ένωση για ένα καλύτερο φθιωτικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όλο αυτό το διάστημα που έχει περάσει, δεν έχουμε και την καλύτερη εξέλιξη. Γνωρίζετε όλοι τι έχει συμβεί. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή σύμπνοια στην ΕΠΣ Φθιώτιδας και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι -έστω με κάποιο τρόπο- να μπω εγγυητής για μια συνέχεια καλύτερη στο τοπικό ποδόσφαιρο».

Για το αν θα έπρεπε η ΕΠΣΦ να στηρίζει περισσότερο τη Λαμία:
 «Εντάξει, όσο η ομάδα πρωταγωνιστεί, η ΕΠΣΦ θα πρέπει να είναι δίπλα της. Αλλά όχι μόνο στη δική μας ομάδα. Το ίδιο πρέπει να γίνεται και στα μικρότερα σωματεία, γιατί και εκεί κάθε πρόεδρος βάζει από τον ιδρώτα του και ματώνει».

Για το αν πρέπει να αλλάξει η διοίκηση της ΕΠΣΦ: «Εάν δεν είναι ευχαριστημένα τα μέλη του Συμβουλίου… Τις καρέκλες στις ΕΠΣ δεν τις κληρονομείς από κάπου, ούτε είναι εσαεί. Ο καθένας προσπαθεί να κάνει το έργο του. Εδώ όμως φαίνεται πως δεν έχει γίνει έργο, γιατί βλέπουμε συνέχεια διαγραφές και παραιτήσεις. Όλο αυτό έχει ξεχιλήσει το ποτήρι. Πιστεύω ότι κάτι πρέπει να γίνει…»

Για το αν θα εμπλακεί στην ΕΠΣΦ: «Αν γίνουν εκλογές ναι»!

Για το τι χρειάζεται το ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι, είναι όσα κάνουμε να το κάνουμε για το φθιωτικό ποδόσφαιρο και τίποτα παραπέρα. Να αγαπάμε και να πονάμε το φθιωτικό ποδόσφαιρο. Και πιστεύω ότι όσο το έχω πληρώσει εγώ προσωπικά -θα το κρίνει βέβαια και ο κόσμος- δεν το έχει κάνει κανένας. Πρέπει όμως όλοι να βάλουμε πλάτη για να ανέβει επίπεδο το φθιωτικό ποδόσφαιρο. Να υπάρχει σε όλα ισονομία και αξιοκρατία. Δεν πρέπει να ανοίγουμε ίντριγκες, καταλαβαίνετε τι εννοώ…»

To Top