ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παράταση λίγων ημερών για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα – Στην αναμονή και ο Άρης

Δεν πάρθηκε απόφαση στη συνάντηση των λοιμωξιολόγων με την πλευρά του Υφυπουργείου Αθλητισμού για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Οι δύο πλευρές δεν μπήκαν στην ουσία της συζήτησης. Ουσιαστικά ήταν μια κουβέντα που αφορούσε ένα σωρό θέματα, αλλά για την ταμπακέρα τίποτα! Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, εδώ και μέρες έχει ανοίξει ξανά το θέμα περί επιστροφής φιλάθλων στα γήπεδα. Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν είναι πως αυτή η επιστροφή θα αφορά ένα ποσοστό από 50 έως 80% επί της χωρητικόυητας, αλλά ακόμα οι εμπλεκόμενοι φορείς δεν έχουν κατασταλάξει στον τρόπο που θα γίνει αυτό.

Συμφωνήθηκε να τεθεί επί τάπητος σε επόμενη συνεδρίαση και σίγουρα μπαίνει μία βάση και μία αφετηρία για την προσπάθεια επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα.

Από την μεριά της η ΠΑΕ Άρης περιμένει να υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό κόσμου που θα δει από κοντά και πάλι την αγαπημένη του ομάδα προκειμένου να αυξηθεί και η πώληση των διαρκείας που αποτελεί μια σημαντική στήριξη ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Το ίδιο περιμένουν και οι φίλαθλοι του Άρη. Επικρατεί μεγάλη αναμονή και προσμονή για το άνοιγμα των γηπέδων.

To Top