Παραίτηση Μονεμβασιώτη από την προεδρία του Απόλλωνα, δίνει και τις μετοχές

Την παραίτηση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη από την θέση του προέδρου ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης, ενώ παράλληλα πρόθεση του είναι να απεγκλωβιστεί οριστικά και από τις μετοχές της ΠΑΕ.

Η διαμάχη με μερίδα οπαδών ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, δήλωσε την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, αλλά αυτή η κίνηση αναμένεται να είναι η αρχή.

Ο ισχυρός άντρας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», εδώ και 1,5 χρόνο έχει κάνει σαφές ότι οι μετοχές είναι προς διάθεση. Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα οι όποιες επαφές έγιναν δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα – όπως επίσης αρνητική ήταν η απάντηση που έλαβε από τον προκάτοχό του Σταμάτη Βελλή.

Έτσι, η απογοήτευση που υπάρχει μετά το διαφαινόμενο υποβιβασμό, το γεγονός ότι έχει κουραστεί εδώ και πέντε χρόνια να ξοδεύει πακτωλό χρημάτων χωρίς αντίκρισμα, αλλά κι η κακή σχέση με τους οπαδούς, οδηγούν τον κ. Μονεμβασιώτη στο να κινήσει εκ νέου τις διαδικασίες για να απεμπλακεί εντελώς από το σύλλογο.

Φυσικά, αυτό απαιτεί να βρεθεί ο άνθρωπος που θα αναλάβει την ομάδα. Όσον αφορά στο ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στην προεδρία, αυτό προς το παρόν δεν είναι γνωστό, αλλά θα διευθετηθεί άμεσα για να τρέχουν οι εξελίξεις στην ομάδα.

Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Την παραίτηση του από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, υπέβαλε ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης».

To Top