Παραίτηση του Κυπαρίσση

Μερικούς μήνες κράτησε η συνεργασία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός με τον Θωμά Κυπαρίσση. Ο εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή έκανε γνωστό μέσω επιστολής ότι παραιτείται, αναφέροντας ότι μπορεί να να οργάνωσε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα, αλλά πως τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του:

Μετα απο πολύωρες σκέψεις αποφάσισα να θέσω την παραίτησή μου στην διάθεση της διοίκησης και η απόφασή μου αυτή είναι αμετάκλητη. Mετά από μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά μου να οργανωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα σε πολλά επίπεδα, στα οποία έχει μείνει πολύ πισω τα τελευταία χρόνια, νομίζω ότι κάναμε βήματα προόδου. Δυστυχώς το πιο σημαντικό κομμάτι, το αγωνιστικό, δεν ανταποκρίθηκε.

Κατά την γνώμη μου η ομάδα ειναι εμφανώς ενισχυμένη απ’τον Ιανουάριο και μετά, αλλά δεν παίρνει τα αποτελέσματα που μπορεί και δικαιούται. Οι ομάδες δεν χτίζονται τον Δεκέμβριο, αλλά δυστυχώς αυτό ήταν αναπόφευκτο μιας και το μικρότατο ρόστερ (17 παίκτες) δεν ηταν ικανό να τελειώσει με επιτυχία την χρονιά.

Ήρθαν ποδοσφαιριστές νεαροί λόγω του γνωστού θέματος της επιτήρησης που ίσχυε από το περασμένο καλοκαίρι. Παρ’όλα αυτά, το 80% αυτών προέρχονται απο την Superleague και απο τις εθνικές ομάδες. Δυστυχώς όμως δεν μπόρεσα να πείσω με την παρουσία μου και τις πράξεις μου τους παίκτες που φορούν την φανέλα του Πανσερραϊκού τα τελευταία χρόνια.

Κάποιοι απο αυτούς ειναι μπερδεμένοι, ανασφαλείς και εσωστρεφείς. Η εμπειρία μου ως ποδοσφαιριστής ή ως τεχνικός διευθυντής στο χώρο του ποδοσφαίρου με έχει διδάξει ότι σε παρόμοιες δύσκολες καταστάσεις αυτοί που πρέπει να τραβήξουν μπροστά ειναι οι πιο έμπειροι και παλιοί παίκτες της ομάδας, που έχουν καλύτερα απο τους υπόλοιπους αποτυπωμένο το dna του εκάστοτε εμβλήματος.

Δοκίμασα πολλούς τρόπους για να τους πείσω, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Έχει εναν ολόκληρο γύρο ακόμη και πιστεύω ακράδαντα οτι η ομάδα έχει τις δυνατότητες να πετύχει τον στόχο της βάσει του υλικού, της δυναμικής και της ιστορίας της και το εύχομαι ολόψυχα.

Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη σε οσους αδίκησα άθελα μου αλλά και απο τους οργανωμένους φίλους της ομάδας τους οποιους σέβομαι και εκτιμώ. Αυτοί είναι η ζωντανή σπίθα που θα ξεσηκώσει την πόλη των Σερρών και θα ξαναγεμίσει το Δημοτικό Γήπεδο.

Θελω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τον κ. Αμανατίδη και τους συνεργάτες του, τον κ. Χαραλαμπίδη παρ’όλη την σύντομη συνεργασία που είχαμε, καθώς και ολους τους συνεργάτες μου στα γραφεία της ομάδας. Εύχομαι ο Πανσερραϊκός να πετύχει τον στόχο του και αυτή η επιτυχία θα έρθει μόνο με ενότητα συσπείρωση ψυχραιμία και καθαρό μυαλό».

To Top