Παραδέχτηκε το λάθος με τον τζόγο ο Τονάλι

Εκτίοντας τον 3ο μήνα της 10μηνης ποινής που του επιβλήθηκε για παραβιάσεις στους κανονισμούς παράνομου στοιχηματισμού, ο Σάντρο Τονάλι μίλησε την Τρίτη (14/5) σε μαθητές σχολείου του Μπάρι για τα προβλήματά του με τον τζόγο, υπογραμμίζοντας πως ήταν μεγάλο λάθος του το γεγονός πως κρυβόταν πίσω απ’ αυτή την κατάσταση και δεν ζητούσε βοήθεια.

«Ίσως κάποιοι από εσάς εδώ να στοιχηματίζουν και δεν μιλούν για αυτό, πολλές φορές κλεινόμαστε στους εαυτούς μας. Το να ποντάρεις έχοντας έναν πολύ μεγάλο μισθό και το να ασχολείσαι με τον τζόγο είναι ένα μεγάλο ρίσκο.

Εγώ έκανα ένα μεγάλο λάθος που κρυβόμουν και δεν μιλούσα για αυτό. Όταν δεν μπορείς να σταματήσεις τον εαυτό σου, μπορούν να σε βοηθήσουν άλλοι. Με τον τζόγο ρισκάρεις φιλίες, σχέσεις, τη δουλειά σου» τόνισε ο 24χρονος διεθνής Ιταλός μέσος και πρόσθεσε:

«Το να κρύβεσαι πίσω από το πρόβλημα δεν είναι ποτέ η λύση. Πρέπει να μιλάς και να είσαι ανοιχτός στο να δεχθείς βοήθεια. Το μεγαλύτερό μου κέρδος δεν είναι τα συμβόλαια εκατομμυρίων, αλλά το ότι είμαι περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που με αγαπούν και μου το δείχνουν καθημερινά».

To Top