Παρελθόν αποτελεί από την Nike o Ίρβινγκ!

Τέλος έδωσε η Nike στην συνεργασία της με τον Κάιρι Ίρβινγκ. Ο συνιδιοκτήτης της εταιρίας Φιλ Νάιτ, δήλωσε πως ο 30χρονος γκαρντ «ξεπέρασε τα όρια» με την προώθηση της αντισημιτικής ταινίας.

«Ο Κάιρι ξεπέρασε τα όρια, είναι πολύ απλό. Οι πράξεις του ήταν απαράδεκτες, δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας μαζί του, και πραγματικά δεν μας στεναχωρεί το γεγονός αυτό», τόνισε ο Νάιτ σε συνέντευξη του στο «Squawk Box». Κοιτάζοντας πίσω στο 2021 _ Greenpeace

Η σχέση του αστέρα των Νετς με την Nike είχε αρχίσει να καταρρέει από το καλοκαίρι του 2021, όταν ο Ίρβινγκ «έκραξε» την πολυεθνική για την κακή παραγωγή και προώθηση του νέου παπουτσιού του «Kyrie 8». Επιπρόσθετα, τόνισε πως το design του παπουτσιού ήταν «άθλιο» και ότι ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με την παραγωγή και την προώθηση του.

Τελικά, σε συνέντευξη του με το «ESPN» μετά από το συμβάν απολογήθηκε για τα σχόλια που έκανε. Λέγοντας ότι ήταν «άδικα». Ωστόσο, και τίποτα από αυτά να μην συνέβαινε ο «Uncle Drew» ήταν σχεδόν απίθανο να υπέγραφε επέκταση συμβολαίου με την Nike.

Την φετινή σεζόν, ο «Κai» μετράει 24,4 πόντους, 4,4 ριμπάουντ, 4,4 ασίστ σε 37 λεπτά συμμετοχής.

To Top