Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας ο τελικός στο μπάσκετ με αμαξίδιο!

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, να στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης ξεκινά σε λίγη ώρα το φάιναλ φορ του 22ου Πρωταθλήματος της Α1, όπου συμμετέχει ο Άρης!

Ο «πρώτος πολίτης» της χώρας θα δώσει το «παρών» στον αυριανό τελικό και θα απονείμει -μαζί με τον πρόεδρο της ΟΣΕΚΑΧρήστο Καλούδη,- το τρόπαιο στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Όπως είναι γνωστό για να φτάσουμε ως εκεί υπάρχουν δύο ημιτελικοί, οι οποίοι διεξάγονται σήμερα. Στο κλειστό του Αλίμου, την έδρα του φάιναλ φορ, η Δωδεκάνησος κι ο Άρης ανοίγουν στις 17:00 την αυλαία. Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η τελετή έναρξης και στις 20:00 Άτλας και Μέγας Αλέξανδρος θα διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο για τον αυριανό τελικό.

Όσον αφορά στο αυριανό πρόγραμμα, ο Μικρός Τελικός έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 16:00, ενώ στις 18:30 έχουμε το τζάμπολ του Τελικού και θα επακολουθήσουν οι απονομές και η τελετή λήξης. Παράλληλα θα υπάρχουν διάφορα χάπενινγκ, ώστε να αναδειχθεί ξανά πως αθλητισμός και πολιτισμός είναι όψεις του ίδιου νομίσματος.

To Top