Παρουσιάστηκε το Περιστέρι του Σπανούλη: “Καθρέφτης είναι το γήπεδο”

Το βράδυ της Πέμπτης (15/9) παρουσιάστηκε στο Άλσος Περιστερίου η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, το Περιστέρι ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, 2022/23.

Μέσα σε μία όμορφη ατμόσφαιρα στο Άλσος Περιστερίου έγινε η παρουσίαση της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη, το Περιστέρι ενόψει της σεζόν 2022/23. Σύσσωμη η ομάδα έδωσε το παρών, την ώρα που παρουσιάστηκε και ο νέος χορηγός της ομάδας.

Στο βήμα ανέβηκε ο νέος προπονητής της ομάδας και θρυλική μορφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Βασίλης Σπανούλης καθώς επίσης και ο αρχηγός του Περιστερίου, Λεωνίδας Κασελάκης. Τέλος μίλησε και ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Ανδρέας Πολέμης που ευχαρίστησε τον νέο χορηγό και έδωσε ευχές στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης πήρε τον λόγο και δήλωσε:

“Είναι χαρά που είμαστε εδώ να συστηθούμε στον κόσμο. Πολύ ωραία σκέψη του συλλόγου. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που ξεκινάω την προπονητική μου καριέρα από το Περιστέρι. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στα παιδιά των ακαδημιών να τα εμπνεύσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον χορηγό μας. Μας συνδέει φιλία και ανθρώπινη σχέση, στάθηκε δίπλα μας σε δύσκολους καιρούς. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να σταθεί δίπλα μας. Θέλουμε ένα γήπεδο γεμάτο και κόσμο που χαίρεται να έρχεται να μας βλέπει.

Πιστεύω πως η μεγαλύτερη νίκη είναι να γεμίσει το γήπεδο και είναι η ευχή μου. Ο αθλητισμός έχει και άσχημες στιγμές και θέλουμε τη στήριξη και στα καλά και τα κακά. Κάθε φορά θα βάζουμε και ένα μικρό στόχο νέο για να πάμε στον επόμενο”.

Για την διαχείριση των νέων παιδιών: “Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να δίνω ευκαιρίες. Καθρέφτης είναι το γήπεδο και τα νέα παιδιά πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να πάρουν αυτά που αξίζουν. Ο καθένας πρέπει να αποδείξει πως αξίζει τον χρόνο του. Δεν θα χαριστεί τίποτα σε κανένα. Θέλαμε να κάνουμε μία μείξη έμπειρων και νέων παιδιών”.

Πως έχτισε την ομάδα: “Στη ζωή και το μπάσκετ τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλοι παίζουν μπάσκετ, όχι μόνο τα αστέρια. Δεν θέλω να βάλω πίεση στην ομάδα. Θέλω εγώ και τα παιδιά να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε τα όριά μας. Η πίεση και τα λόγια μόνο κακό μπορούν να κάνουν. Η ομάδα φτιάχτηκε για να παίξει ωραίο μπάσκετ, που θα ξέρει τι θέλει και θα δουλεύει για να φτάσει τα όριά της”.

Ο αρχηγός του Περιστερίου, Λεωνίδας Κασελάκης δήλωσε:

“Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και είναι χαρά και τιμή μου που είμαι αρχηγός. Έχουμε αποφασίσει όλοι να μιλάμε λίγο και να δουλεύουμε πολύ στο γήπεδο. Θέλουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε συμπαίκτη τον χορηγό μας και είμαστε περήφανοι για την συνεργασία. Μακάρι να έχουμε τις επιτυχίες που έχει θέσει η ομάδα και στο τέλος να χαρούμε όλοι μαζί”.

Για την νέα πρόκληση στην καριέρα του: “Η προσέγγιση που μου έγινε ήταν τέτοια που μου έδωσε κίνητρο να κάνω κάτι νέο. Ξέρουμε πως ο Σπανούλης έχει τη νοοτροπία νικητή και μπορεί να εμπνεύσει τους πάντες πρώτα ως άνθρωπος. Είμαστε έτοιμοι για σκληρή δουλειά, θέλουμε να μιλήσουμε στο γήπεδο”.

To Top