Πασιαλής: “Είναι τιμή να είμαι προπονητής σε αυτήν την ομάδα!”

Μόνο καλά λόγια είχε για τους παίκτες του ο Νίκος Πασιαλής στη συνέντευξη Τύπου και υπογράμμισε πως είναι τιμή του που είναι προπονητής σε αυτήν την ομάδα! Μίλησε για την αμφισβητούμενη φάση του πέναλτι, για την διαχείριση των νεαρών παικτών τους οποίους γνωρίζει καλά, αλλά και για την συνέχεια…

Ο τεχνικός των κίτρινων τόνισε αρχικά πως “είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, γνωρίζαμε τη δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά δεν του επιτρέψαμε να κάνει το παιχνίδι του. Ήμασταν πιο επικίνδυνοι εμείς στις τελικές μας προσπάθειες. Δεχτήκαμε γκολ από αμφισβητούμενη φάση, που σηκώνει πολλή συζήτηση. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει κουράγιο για την συνέχεια, ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα με τέτοιες εμφανίσεις”.

Ρωτήθηκε για τα νεαρά παιδιά που ήρθαν από την Κ20, την δική του ομάδα και απάντησε πως “δούλεψα αρκετά μαζί τους, ξέρω τις δυνατότητες του κάθε παίκτη από την Κ20 με μεγάλη λεπτομέρεια. Αν αναφέρεστε στον Γιαννιώτα, θα πω ότι έχει μέλλον μπροστά του και με τέτοιες εμφανίσεις θα κάνει καριέρα”.

Επεσήμανε πως “προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία, το κλίμα της ομάδας, ο Παναθηναϊκός δεν είναι τυχαία ομάδα, αν του δώσεις χώρο θα κάνει ζημιά. Βγήκαμε στη κόντρα, είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο”.

Ρωτήθηκε τι θα απαντήσει αν του γίνει πρόταση να παραμείνει στην ανδρική ομάδα και απάντησε: “Θα υπάρχει άνθρωπος που θα του γίνει πρόταση να αναλάβει τον Άρη και να πει όχι; Είναι τιμή να είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα”, ενώ για το άσχημο κλίμα όταν ανέλαβε μαζί με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή κι αν ευθύνεται ο Μάκης Κατσαβάκης απάντησε πως “πολλές φορές το κλίμα χαλάει και από τα αποτελέσματα. Κάποιοι παίκτες νιώθουν αδικημένοι, δεν χρειάζεται και πολύ για να χαλάσει το κλίμα σε μια ομάδα”.

 

To Top