ΠΑΣ Γιάννινα: «Κανένας κίνδυνος για την ομάδα μας – Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο στο γήπεδο»

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ «απάντησε» στο θέμα που ανέκυψε για πιθανή αφαίρεση βαθμών, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας φόβος και πως γι’ ακόμα μία φορά «γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές».

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακάλεσε το πιστοποιητικό συμμετοχής του ΠΑΣ Γιάννινα, διαβιβάζοντας τον φάκελο της υπόθεσης στον αρμόδιο εισαγγελέα «για τις πράξεις υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και ψευδούς υπεύθυνσης δήλωσης», κάτι που ενδέχεται να επιφέρει ακόμα και αφαίρεση βαθμών.

Η ΠΑΕ της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση πριν από λίγη ώρα, λέγοντας πως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα και πως «έχουν γνώση οι φύλακες».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται σε αυτήν:

«Για άλλη μια φορά γινόμαστε «στο ίδιο έργο θεατές». Για άλλη μια φορά ο Π.Α.Σ. Γιάννινα μπαίνει στην διαδικασία να απαντήσει σε όσους προσπαθούν να τον εμπλέξουν σε ιστορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Για άλλη μια φορά βλέπουμε το φαινόμενο κλήσης μιας ομάδας Παρασκευή απόγευμα λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή ενός κρίσιμου αγώνα χωρίς την δυνατότητα απάντησης. Γνωρίζουμε καλά πως το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν παίζεται μόνο στο γήπεδο. Πλέον όμως έχουν γνώση οι φύλακες.

Ο Π.Α.Σ. δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αφού η εισήγηση της ΕΕΑ δεν έχει κανένα νομικό έρεισμα από την στιγμή που η υπόθεση για την οποία υπήρξε η αφορμή για να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία, έχει κλείσει οριστικά και δεν υπάρχει καμία οφειλή προς τον ποδοσφαιριστή Φώτη Γεωργίου.

Εμείς γνωρίζουμε καλά την αλήθεια και θα την καταθέσουμε για να την δουν όχι μόνο οι φίλοι του Π.Α.Σ. Γιάννινα και όλη η φίλαθλη Ελλάδα. Για τον Π.Α.Σ. είναι πλέον θέμα αξιοπρέπειας.

Τέτοια περιστατικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να συσπειρώσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα, να την πεισμώσουν και όπως τον Απρίλιο θα είναι κάποιοι άλλοι που θα χρειαστεί να δώσουν εξηγήσεις.»

To Top