ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Πατάει” Θεσσαλονίκη ο Πάλμα μαζί με τον πρόεδρο της Βίντα! “Πάω στον Άρη για να παλέψω για μια θέση”! (photos)

“Κλείδωσε” από την περασμένη βδομάδα η άφιξη του Λουίς Πάλμα στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ο 21χρονος διεθνής επιθετικός από την Ονδούρα θα πατήσει στην Θεσσαλονίκη σήμερα, ολοκληρώνοντας την πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου.

Ο Πάλμα θα πραγματοποιήσει τις απαραίτητες εξετάσεις και θα υπογράψει στον Άρη για τα επόμενα πέντε χρόνια, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Ο τελευταίος θα διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας του κι ανάλογα θα αποφασίσει για τον χρόνο χρησιμοποίησής του.

Μέσο της Ονδούρας δημοσίευσε φωτογραφία του κατά την αναχώρησή του από την χώρα, φιλοξενώντας μάλιστα και δηλώσεις του.

«To να φύγω στο εξωτερικό, ήταν κάτι που το έψαχνα και τώρα αυτό θα συμβεί. Την Τρίτη θα περάσω από κάποια τεστ προκειμένου να περάσω τις απαραίτητες εξετάσεις και να προπονηθώ. Η ομάδα είναι ανταγωνιστική (σ.σ. ο Άρης) και αυτό λέει πολλά. Πηγαίνω με την επιθυμία να παλέψω για μια θέση. Ανυπομονώ να αγωνιστώ το συντομότερο δυνατό. Είμαι ευγνώμων στον Θεό για την ευκαιρία. Τώρα ήρθε η ώρα να το εκμεταλλευτώ”.

Να σημειωθεί ότι ο επιθετικός ταξίδεψε συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Βίντα, Λουίς Κρουζ, ο οποίος θα βρίσκεται στην επίσημη παρουσίαση του ποδοσφαιριστή!

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την αναχώρησή του:

 

 

To Top