Πειθαρχικές διώξεις σε Λουτσέσκου και Ουάρντα

Πειθαρχικές διώξεις ασκήθηκαν στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και στον μεσοεπιθετικό του Ατρόμητου, Αμρ Ουάρντα για τη συμπεριφορά τους στον θεσμό του Κυπέλλου.

Στον Λουτσέσκου ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για τις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο. Όσον αφορά τον Ουάρντα, στον Αιγύπτιο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για την υβριστική ανάρτησή του στο Instagram μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά: «Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκαν Πειθαρχικές Διώξεις στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ατρόμητος Αμρ Ουάρντα και τον προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου.

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ατρόμητος, Αμρ Ουάρντα, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, 25 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, β, 25παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

To Top