Πελεκάνος: “Περιμένουμε ακόμα περισσότερους φιλάθλους”

Για τον Μιχάλη Πελεκάνο «κλειδί» της νίκης επί του Κολοσσού ήταν η αποφασιστικότητα με την οποία μπήκαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο και το σερί που κατάφεραν να «τρέξουν» στο τρίτο δεκάλεπτο.

Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ μπορεί να μην έχει ξεπεράσει ακόμα πλήρως τον τραυματισμό του στα πλευρά, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να είναι σε ακόμα ένα παιχνίδι από τους κορυφαίους του Άρη. Η προσωπική του  εμφάνιση όπως υποστήριξε και ο ίδιος δεν έχει καμία σημασία και από την στιγμή που ήρθε η νίκη αυτή περνάει σε δεύτερη μοίρα. «Στο πρώτο ημίχρονο ο Κολοσσός ήταν διαβασμένος και παρότι προσπαθήσαμε δεν μπορέσαμε να χτίσουμε κάποια διαφορά ασφαλείας», ήταν το πρώτο σχόλιο του 32χρονου διεθνή που συνέχισε λέγοντας: «Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, πιέσαμε περισσότερο και καταφέραμε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Σε εκείνο το σημείο πετύχαμε κάποια σουτ που άλλαξαν την ροή του αγώνα και νομίζω ότι βάλαμε τις βάσεις για να φτάσουμε στη νίκη».

Ο Πελεκάνος στάθηκε και στα σημάδια βελτίωσης που δείχνει η ομάδα του από βδομάδα σε βδομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε κάθε παιχνίδι παρουσιαζόμαστε πιο βελτιωμένοι από το προηγούμενο. Γίνεται καλή δουλειά στις προπονήσεις και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Κάποια παιδιά λόγω τραυματισμού δεν μπορούν να μας βοηθήσουν όμως αυτοί που έρχονται από τον πάγκο δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους και δεν φαίνεται το κενό τους. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Ακολουθεί ένας πολύ δύσκολος δεύτερος γύρος που θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και φυσικά να συνεχίσουμε να ακολουθούμε αυτά που λέει ο προπονητής μας».

Αναφορικά με την αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια προσέλευση του κόσμου ο έμπειρος γκαρντ δήλωσε: «Πραγματικά η δυναμική του κόσμου του Άρη είναι πολύ μεγαλύτερη και η σημερινή εικόνα δεν νομίζω πως αντιπροσωπεύει την δυναμική που έχει αυτή η ομάδα. Περιμένουμε ακόμα περισσότερους φιλάθλους στα επόμενα παιχνίδια γιατί μόνο με την δική τους συμπαράσταση θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ελπίζω παιχνίδι με το παιχνίδι να έχουμε και άλλους φιλάθλους κοντά μας».

 

To Top