ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Περιμένουν την στήριξη του κόσμου στην δύσκολη ρεβάνς – Συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων

Ο Άρης έβαλε πολύ δύσκολα στην προσπάθεια της πρόκρισης του, τον περιμένει ένα παιχνίδι δίχως αύριο με την Αστάνα την Πέμπτη 29 Ιουλίου, όμως υπάρχει η πίστη για την ανατροπή, ειδικά με την συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας.

Όλοι στον Άρη περιμένουν ένα Κλεάνθης Βικελίδης ικανό να σπρώξει την ομάδα στην ανατροπή και εν τέλει στην πρόκριση στην επιστροφή του κόσμου 515 μέρες μετά…

Όπως τόνισε ο Εμάνουελ Σάκιτς: “Στο γήπεδο μας θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Πρέπει να σκοράρουμε γρήγορα από την αρχή του αγώνα και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Με τον κόσμο στο πλευρό μας, που θα γεμίσει το γήπεδο”.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με την Αστάνα.

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΑΡΗΣ-ΑΣΤΑΝΑ, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του UEFA Conference League, που θα διεξαχθεί στις 29 Ιουλίου στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:30).

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινά 10:00-20:00 & Σάββατο 10:00-15:00), σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ.

Για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικού νόσησης covid-19 (το τελευταίο εξάμηνο).

ΤΙΜΕΣ

ΘΥΡΕΣ           1, 3, 4, 5          15 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ             2                      25 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ             9                      35 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ             7                      50 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ             VIP                  100 ΕΥΡΩ

Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών, πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα.

Οι ανήλικοι που συνοδεύονται έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test, που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Για τους ανήλικους μέχρι 15 ετών το ποσοστό εισιτηρίων που μπορεί να διατεθεί -σύμφωνα με την ΚΥΑ- ανέρχεται στο 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών.

Στις 16/07 άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των ηλικιών από 15 έως 17 ετών, ωστόσο η απουσία σχετικής διευκρίνησης για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα στην τελευταία ΚΥΑ δεν επιτρέπει την παρουσία τους στον αγώνα.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, θα έχουν το δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου στη θέση τους έως και την Πέμπτη (22/07).

Σύμφωνα με την ΚΥΑ υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας που θα καλύπτει στόμα και μύτη κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες.

Δεδομένου ότι θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, στην μετά covid εποχή, για την καλύτερη διευκόλυνση των φιλάθλων οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 3 ώρες νωρίτερα (18:30) πριν τη σέντρα του αγώνα.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι για να προμηθευτούν το εισιτήριο του αγώνα θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί την «Κάρτα Φιλάθλου».

Θα είναι για όλους μας μια πρωτόγνωρη διαδικασία, αλλά η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι βέβαιη πως με την αγαστή συνεργασία και καλή διάθεση όλων των πλευρών θα κυλήσουν τα πάντα ομαλά στην επιστροφή στο… σπίτι μας μετά από 17, περίπου, μήνες”.

To Top