ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Περνάει στην αντεπίθεση η ΚΑΕ, κινείται νομικά για την ηθική δικαίωσή της!

Στην αντεπίθεση περνάει η ΚΑΕ Άρης αναφορικά με την υπόθεση διεκδίκησης οφειλών που δεν υπάρχουν προς αμερικανική εταιρεία, τον εν Ελλάδι εκπρόσωπό της και παίκτες όπως ο Κίκι Κλαρκ και ο Μπρέισι Ράιτ.

Επισήμως η ΚΑΕ δεν πρόκειται να τοποθετηθεί, θεωρώντας ανάξια λόγου όλα όσα αναφέρονται στην επιστολή που εστάλη χθες από εταιρεία εκπροσώπησης αθλητών, η οποία αξιώνει ποσό 970.000 ευρώ.

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο στο Αλεξάνδρειο αποφασίστηκε – με την έγκριση του Νίκου Λάσκαρη – να κινηθεί η ΚΑΕ νομικά κατά της εταιρείας και του εν Ελλάδι εκπροσώπου της.

Η επιστολή που εστάλη χθες ήταν ανυπόγραφη, χωρίς σφραγίδες και πρωτόκολλα, κάτι που αναδεικνύει την προχειρότητα της κατάστασης.

Επί της ουσίας οι κίτρινοι θα κινηθούν νομικά, γιατί είναι ηθικώς θιγόμενοι από όλη αυτή την ιστορία.

Ο Κίκι Κλαρκ είχε στα χέρια του συναλλαγματικές 100.000 ευρώ και αυτό το ποσό είναι η μόνη πιθανή οφειλή, αν και κάποιες (ίσως και όλες) οι συναλλαγματικές έχουν λήξει, καθώς έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από τότε.

Το γιατί όλοι αυτοί ξαφνικά ενημέρωσαν με ανυπόγραφη επιστολή για μια τέτοια οφειλή, είναι ηλίου φαεινότερο. Το γιατί μέχρι σήμερα δεν είχαν προσφύγει ούτε στα ελληνικά δικαστήρια, ούτε στη FIBA και το κάνουν τώρα είναι επίσης ένα ερώτημα. Το γιατί δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να προσβάλλουν την υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99 είναι επίσης ένα ερωτηματικό… Η απάντηση σε όλα αυτά είναι ότι προφανώς και δεν υπάρχει θέμα, κάτι άλλωστε που έχουν ξεκαθαρίσει και οι ιθύνοντες στην ΚΑΕ.

To Top