Περράκης: “Σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα με καλό ρόστερ και καλό προπονητή”

Ο Μιχάλης Περράκης θα ξεκινήσει την 10η σεζόν του ως παίκτης του Λαυρίου και φέτος είναι και αρχηγός της ομάδας. Στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Άρη και γενικότερα για το πρωτάθλημα.

Ο αρχηγός του Λαυρίου έγραψε: “Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουμε μία καλή σεζόν με υγεία, χωρίς τραυματισμούς – ειδικά στους παίκτες που είναι και οι πρωταγωνιστές – και το νέο πρωτάθλημα να είναι το καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά!

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα για εμάς! Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ανυπόμονοι να ξεκινήσουμε. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλο αυτό τον καιρό στην προπόνηση και ανυπομονούμε να το δείξουμε στο γήπεδο. Φέτος κάναμε αρκετές αλλαγές – ήρθαν νεαροί παίκτες με πολύ ταλέντο – και όλοι μας έχουμε μεγάλη όρεξη για δουλειά μέσα στο γήπεδο και επιθυμία για διάκριση! Μένει να είμαστε υγιείς και να το αποδείξουμε.

Ο πρώτος αγώνας είναι την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. απέναντι στον Άρη. Το παιχνίδι για εμάς είναι πολύ σημαντικό, εκτός το ότι είναι το πρώτο της σεζόν, είναι στο γήπεδο μας και είναι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα με καλό ρόστερ και καλό προπονητή.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε ενέργεια για 40 λεπτά. Γι΄ αυτό θα χρειαστούμε την ενέργεια και την ώθηση από τους μοναδικούς φιλάθλους μας!

Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας”.

To Top