ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δηλώσεις Καρυπίδη που γεννούν ερωτηματικά: “Θα συνεχίσω να χρηματοδοτώ την Βέροια”

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε την εφημερίδα “Κερκίδα” της Βέροιας, τοποθετήθηκε αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα της Ημαθίας. Δηλώσεις που σίγουρα προκαλούν ερωτηματικά σχετικά με τις σκέψεις του για την “επόμενη μέρα” και τον ρόλο του στον Άρη.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ανέφερε: “Έχουμε ένα μπάτζετ 4.000.000 ευρώ φέτος στη Βέροια και έχω επενδύσει πάνω από 400.000 ευρώ στο αθλητικό κέντρο στα Ταγοροχώρια που μάλιστα τη νέα σεζόν θα δημιουργήσουμε και ένα ακόμα γήπεδο και ξενώνες. Λέτε να πετάξω όλα αυτά τα χρήματα; Όλα θα κυλήσουν ομαλά για την Βέροια, είτε υπάρξει διάδοχη κατάσταση, είτε όχι. Θα συνεχίσω να είμαι χρηματοδότης της ΠΑΕ και οι βλέψεις μας θα είναι υψηλές για τη νέα περίοδο. Και αυτή την φορά με περισσότερες εμπειρίες θα πετύχουμε τον στόχο μας”.

Αναφορικά πάντα με την ενασχόλησή του με τον Άρη, είναι ξεκάθαρο ότι σε περίπτωση που θέλει να συνεχίσει στους “κιτρινόμαυρους” και την επόμενη χρονιά, καλύπτοντας το μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ, όταν αυτή θα συσταθεί με την άνοδο της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ, θα πρέπει να καλύπτεται νομικά και για να γίνει αυτό θα πρέπει να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο της Βέροιας.

Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και δεν επιτρέπει επ΄ουδενί την ταυτόχρονη παρουσία του, ως μεγαλομέτοχος και στις δύο ΠΑΕ, κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος. Επομένως, θα πρέπει να αναζητήσει τον τρόπο, ώστε θεσμικά να αποχωρήσει από τη Βέροια, όπως άλλωστε είχε δηλώσει και προ μηνών, τονίζοντας ξεκάθαρα, ότι στο μυαλό του υπάρχει από τη νέα χρονιά μόνο η προοπτική του Άρη.

Όσον αφορά τον κόσμο του Άρη, που δικαιολογημένα αγωνιά το τελευταίο διάστημα για την εξασφάλιση και εξωαγωνιστικά της συμμετοχής της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ, θα πρέπει να υπάρξει εκ νέου τοποθέτηση του 38χρονου επιχειρηματία, προκειμένου να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις, αποκλειστικά και μόνο σε ερωτήματα που αφορούν τον Άρη και όχι την Βέροια.

To Top