ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρυπίδης: “Μετοχικό κεφάλαιο 1.200.000 ευρώ και δάνειο 300.000 ευρώ στον ΑΣ”

 Ο Θοδωρής Καρυπίδης ανεβαίνοντας στο βήμα έκανε τις δικές του τοποθετήσεις σχετικά με τα χρήματα που μπορεί να βάλει στο μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ.

Αρχικά είπε: «Φτάσαμε στο τέλος μίας χρονιάς που δεν θέλω να θυμάμαι, όπως κι εσείς. Δεν κοιτάμε πίσω. Άλλη μία χρονιά έμεινε και προσπαθώ να είμαι συνεπής σε όσα υποσχέθηκε πριν ένα χρόνο. Κάποιοι πίστεψαν κάποιοι όχι. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, δεν έχουμε να πούμε πολλά. Κάναμε αυτά που έπρεπε. Φέτος η εταιρεία μας είναι διατεθειμένη να πάρει το σύνολο των μετοχών, όπως θα ορίσετε. Θα χρειαστούν να γίνουν κι άλλες αυξήσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις. Αγωνιστικά έχουμε προχωρήσει σε επαφές με μεγάλο ρίσκο για εμάς γιατί μπορεί να μην πάρουμε το πλειοψηφικό πακέτο. Γιατί όπως είπε και ο κ. Αναστόπουλος, θέλουμε ομάδα που θα είναι πρώτη από του Αγίου Νικολάου”.

Στη συνέχεια υπογράμμισε: “Φέτος ξοδέψαμε πολύ περισσότερα απ΄ότι έπρεπε να για αν είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα ανέβει. Η χρονιά θα κλείσει με 1.300.000 ευρώ, πολύ περισσότερα από ότι προβλέπει η κατηγορία. Κι άλλοι γείτονες μας ξοδεύουν χρήματα πολλά και τα αποτελέσματα τα ξέρουμε όλα. Η εκκαθάριση έχει καθυστερήσει και δεν ευθύνομαι εγώ.

Την τρέχουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Πρόθεση μας είναι να πάρουμε το Νέο Ρύσιο και να κάνουμε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο. Μην τους ακούτε, ο Άρης θα παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ. Δεν ξέρω τι συμφέροντα εξυπηρετούν. Δεσμεύσεις του Υφυπουργού, ο Άρης θα παίξει κανονικά. Ακόμα κι αν δεν βγει το νομοσχέδιο θα πάρουμε ΑΦΜ. Σήμερα παραιτήθηκα από πρόεδρος της Βέροιας, αλλά να ξέρετε δεν είμαστε αφελείς να κάνουμε 4-5 εκ. ευρώ επένδυση στον Άρη και να έχουμε πρόβλημα είτε εμείς, είτε στον Άρη. Όλα θα γίνουν νόμιμα».

Επίσης υπογράμμισε: «Πρόθεσή μας για το νέο μετοχικό κεφάλαιο, είναι 1, 5 εκατ. και αμέσως μετά, να κοιτάξουμε στην επόμενη ΑΜΚ ακόμη ένα 1,5 εκατ. ευρώ. Μας ζητήθηκε μία ταμειακή διευκόλυνση 300 χιλιάδων ευρώ για τον ΑΣ, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τα οποία θα δώσουμε και θα τα επιστρέψει μετά την τριετία».

Ο κ. Καρυπίδης, πάλι στο βήμα: «Ο καθένας προτείνει ό,τι θέλει. Εγώ σας λέω αυτά που μπορώ. ο προϊόν έχει υποβαθμιστεί. Τα έσοδα στην Σούπερ Λιγκ πέφτουν. Θα μπορούσα να πω 10 εκατ. ευρώ. Λέω όμως αυτά που μπορώ. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Οχι να μιλάμε για το μπάτζετ στην Σούπερ Λιγκ. Πρώτα πρέπει να ανέβουμε. Τα ψάρια στον γιαλό και εμείς βάλαμε τηγάνι. Τα έσοδα ήταν φέτος 83 χιλιάδες ευρώ. Καταλαβαίνω την απογοήτευση σας. Κοιτάμε μπροστά. Αυτά τα χρήματα μπορούμε να διαθέσουμε.

Εγώ δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να βάλω 5 εκατ. να κάθονται για την ίδρυση της ΠΑΕ. Ποιος θα καλύψει μετά τη διαφορά; Ούτε 200 χιλιάδες δεν θα μαζευτούν, χωρίς να θέλω να προσβάλλω κάποιον. Αν κάποιος μπορεί, ας το κάνει. Εγώ δεν μπορώ», είπε ο Καρυπίδης και χειροκροτήθηκε.

O Θοδωρής Καρυπίδης στο τέλος ξεκαθάρισε ότι η πρότασή του για το μετοχικό κεφάλαιο είναι, 1.200.000 ευρώ, συν 300.000 ευρώ ως ταμειακή διευκόλυνση προς τον ΆΣ.

To Top