ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι εξελίξεις στο θέμα των αδειοδοτήσεων, η στάση της ΠΑΕ και η επιθυμία των οργανωμένων

Μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα ξεκαθαρίσει το θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με την αδειοδότηση του Ηρακλή, μετά τη χθεσινή του δικαίωση στο Διαιτητικό Δικαστήριο με την επιστροφή των τριών βαθμών.

Αυτό που θέλουν στον Ηρακλή την ερχόμενη εβδομάδα όταν και θα εκδικαστεί εκ νέου από το Διαιτητικό η περίπτωσή τους είναι να τους επιβληθεί περιορισμός μεταγραφών για την επόμενη χρονιά και όχι υποβιβασμός, λόγω μη αδειοδότησης. Άλλωστε θεωρείται δεδομένο πως από τη στιγμή που ο φάκελος του Ηρακλή ήταν… άδειος σχεδόν, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει το “πράσινο φως” για την αδειοδότηση.

Σε περίπτωση που αποφασιστεί οριστικά υποβιβασμός του Ηρακλή, τότε και μόνο θα λάβει δράση ο Άρης. Είναι κοινή επιθυμία τόσο της ΠΑΕ όσο και των οργανωμένων κάτι τέτοιο να υπάρξει μόνο σε αυτή την περίπτωση και να μην εμπλακεί με κανένα άλλο τρόπο ο Άρης μέχρι να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση για τον Ηρακλή.

Τότε και μόνο οι “κιτρινόμαυροι” θα προσφύγουν στο Διαιτητικό, επικαλούμενοι τον ΚΑΠ, προκειμένου να εξασφαλίσουν άνοδο στην πρώτη κατηγορία για να καλύψουν το κενό του Ηρακλή, για το οποίο στη Λίγκα προορίζουν τον Λεβαδειακό του Κομπότη.

Η τήρηση της νομιμότητας είναι αυτό που θέλει ο επίσημος Άρης και ο κόσμος του. Τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα…

 

 

To Top