ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σκάνδαλο προ των πυλών! Στο αρχείο ο φάκελος της Λαμίας από τον αθλητικό εισαγγελέα! Τι λέει ο επίσημος Άρης

Σκάνδαλο προ των πυλών! Οργιάζει η φημολογία στην Αθήνα ότι μπήκε στο αρχείο ο φάκελος της Λαμίας από τον αθλητικό εισαγγελέα, παρά τα όσα αναφέρει η προκήρυξη της φετινής Φούτμπολ λιγκ και παρά τις ενστάσεις Άρη και ΟΦΗ, για την χρησιμοποίηση έξι ξένων παικτών από την ομάδα της Φθιωτίδας στον αγώνα με την Σπάρτη!

Όπως αναφέρεται σε άλλο άρθρο, ο φάκελος βρέθηκε στα χέρια του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου από τις 23 Φεβρουαρίου, «ξεχασμένος» δηλαδή εδώ και 20 ημέρες…, τη στιγμή που εδώ και μέρες, έζωναν τα φίδια τους νομικούς του Άρη και του ΟΦΗ!

Πριν από λίγο μεταδόθηκε η πληροφορία ότι “Η υπόθεση είχε περάσει στα χέρια του Αθλητικού Εισαγγελέα (κατόπιν της αρχικής εξέτασής της στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Football League), ο οποίος την έστειλε στο αρχείο, θεωρώντας ότι δεν τίθεται θέμα τιμωρίας της Λαμίας”.

Από την πλευρά του, ο επίσημος Άρης μέσα από τον νομικό Πάρη Ατλαμάζογλου, τόνισε πριν από λίγο στο “Μετρόπολις” ότι: “Άλλο ο αθλητικός εισαγγελέας και άλλο h Πειθαρχική επιτροπή, η οποία θα πρέπει να εξετάσει την υπόθεση.

Είναι δυο ανεξάρτητες νομικές δράσεις. Η Πειθαρχική επιτροπή οφείλει να ασχοληθεί, διαφορετικά θα είναι σκάνδαλο, μια και υπάρχουν οι ενστάσεις των δυο ΠΑΕ Άρη και ΟΦΗ.

Οι καταγγελίες κατατέθηκαν στην Πειθαρχική επιτροπή, η οποία και δεν δεσμεύεται από τον αθλητικό εισαγγελέα, ούτε είναι προϋπόθεση η γνώμη του. Οι ενέργειες της για να την εξετάσει είναι ανεξάρτητες και πρέπει να γίνουν, διαφορετικά μιλάμε για σκάνδαλο ολκής”.

Εφόσον ολοκληρωθεί το σκάνδαλο, η βαθμολογία παραμένει αναλλοίωτη με τη Λαμία να είναι στην πρώτη θέση με 52 βαθμούς, τον Απόλλωνα Σμύρνης στη δεύτερη με 50, τον Άρη στην τρίτη με 44 και τον ΟΦΗ στην τέταρτη με 39. 

To Top