Ποιος μιλάει; Θράσος υποκρισίας από τον ευεργετημένο ΟΦΗ για τα τηλεοπτικά

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου προπονητή αναφέρθηκε στην περσινή τηλεοπτική συμφωνία της ομάδας του Ηρακλείου. Μια δήλωση… θράσος υποκρισίας από τον ευεργετημένο ΟΦΗ, που έμεινε πέρσι με τον γνωστό τρόπο στην μεγάλη κατηγορία.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όπως είπε: «Είχαμε κάνει μια συζήτηση με τη Nova. Μπήκε και η ΕΡΤ στην μέση, έδωσε μια πρόταση. Η πρόταση δεν ήρθε εγγράφως αλλά προφορικά. Την δεχτήκαμε την πρόταση της ΕΡΤ, στην συνέχεια άλλαξε η κυβέρνηση και γίνονται αυτά που γίνονται. Ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Γίνονται κάποιες προσπάθειες με τη Nova και την ΕΡΤ όμως δεν θα υπογραφεί ξανά συμβόλαιο όπως το περσινό. Δεν θα δεχτώ την αδικία την περσινή. Για εμένα είναι αίσχος τα χρήματα που δόθηκαν πέρυσι για τον ΟΦΗ και ολόκληρη την Κρήτη.

Ο ΟΦΗ δεν είναι ένα ψιλικατζίδικο, ούτε μια ομάδα που χρειάζεται χαρτζιλίκι. Και αυτή την στήριξη θα δούμε πως θα γίνει φέτος και όχι όπως παλιότερα. Από τα τηλεοπτικά μέχρι τους χορηγούς. Εδώ είναι μια ομάδα».

To Top