Ποιο… πρωτόκολλο; Η “μισή” Ντόρτμουντ για κούρεμα σε διάσημο κομμωτή

Σε μπελάδες μπήκαν έξι παίκτες της Ντόρτμουντ, καθώς έκλεισαν μαζικά ραντεβού με διάσημο κομμωτή για να τους κουρέψει, χωρίς να τηρήσουν το πρωτόκολλο για την προστασία της δημόσιας υγείας λόγω του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, οι Τζέιντον Σάντσο, Ράφαελ Γκερέιρο, Τόργκαν Αζάρ, Μάνουελ Ακαντζί, Αξέλ Βίτσελ και Νταν-Αξέλ Ζαγκαντού δέχτηκαν τις περιποιήσεις του φημισμένου Γουίνι Νάνα Καρκάρι χωρίς να φορούν μάσκες ούτε οι ποδοσφαιριστές, αλλά ούτε και ο κομμωτής.

«Είναι σύνηθες οι παίκτες να θέλουν να κουρευτούν μετά από τόσο καιρό, αλλά σίγουρα δεν είναι σωστό και από τις δύο πλευρές να μη φορούν μάσκα. Θα το υπενθυμίσουμε ξεκάθαρα αυτό στους παίκτες μας. Επίσης ο κομμωτής θα πρέπει να αναρωτηθεί για τη δική του συμπεριφορά», ανέφερε εκπρόσωπος της Ντόρτμουντ στην Bild.

Ο κομμωτής ισχυρίστηκε σε δήλωσή του πως ο ίδιος φορούσε μάσκα και απλώς την έβγαλε για τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ προσπάθησε να υπερασπιστεί τους ποδοσφαιριστές της για το γεγονός πως επέλεξαν να κουρευτούν όλοι από διάσημο κομμωτή παρά τους πολύ αυστηρούς περιορισμούς, ωστόσο, τόνισε πως θα τους επισημάνει πόσο σημαντική είναι η χρήση μάσκας, η οποία έλειπε απ’ όλους…

«Είναι λογικό οι παίκτες μας να θέλουν να κουρευτούν έπειτα από τόσους μήνες που διήρκησε η πανδημία και υπήρχαν οι απαγορεύσεις, ωστόσο, θα έπρεπε να φορούν μάσκες και αυτό είναι κάτι που θα τους το επισημάνουμε. Όπως επίσης θα έπρεπε να το έχει σκεφτεί και ο κομμωτής τους…».

To Top