ΜΠΑΣΚΕΤ

Πολύ κοντά σε Ντουράντ Σκοτ ο Άρης!

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 29χρονο Αμερικανό γκαρντ, Ντουράντ Σκοτ βρίσκεται ο Άρης και εντός του σαββατοκύριακου είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί και τυπικά η υπόθεση.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Μετά από αρκετές ώρες μπροστά σε μια οθόνη, και εκατοντάδες παίκτες να περνούν από μπροστά του, ο Σούλης Μαρκόπουλος κατέληξε στην οριστική επιλογή του για την περιφέρεια.

Ο Ντουράντ Σκοτ (29, 1,96 μ.) είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και στο “2” και στο “3”, είναι εξαιρετικός αμυντικός και σταθερός σκόρερ, είτε μέσα από διείσδυση (drive), είτε με μακρινό σουτ. Δεν είναι ο κλασικός σουτέρ, αλλά είναι παίκτης που παίρνει κρίσιμες φάσεις πάνω του, είναι πρωταγωνιστής και μπορεί να γίνει ηγέτης σε μια ομάδα.

Προέρχεται από καλό πανεπιστήμιο, το Μαϊάμι, από όπου αποφοίτησε το 2013 και έκτοτε βρίσκει πάντα δουλειά στην Ευρώπη και με καλές σεζόν.

Πέρσι ξεκίνησε στην Παρί Λεβαλουά (9,2π., 2,8ρ.) και αποχώρησε τον Ιανουάριο για να παίξει στην Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα, με την οποία είχε 13,8 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ μέσο όρο με 40% στο τρίποντο.

Έχει αγωνιστεί επίσης στην Ομπραντόιρο, την Χάποελ Τελ Αβίβ, την Μπρίντιζι και την Όλντενμπουργκ στην Ευρώπη, ενώ είχε ένα πέρασμα από το Πουέρτο Ρίκο με την Μπαγιαμόν.

Είναι Τζαμαϊκανός και διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά μπασκετικά είναι αμερικανοθρεμένος και γεννημένος στη Νέα Υόρκη.

To Top