Πολύ κοντά σε συμφωνία με FIBA για το απαγορευτικό μεταγραφών!

Πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με την FIBA για αναστολή του απαγορευτικού μεταγραφών βρίσκεται ο Άρης! Πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι οι κίτρινοι βρίσκονται στην τελική φάση της υπόθεσης και στις αρχές της επόμενης βδομάδας θα μπορούν και τυπικά να χρησιμοποιούν τους Αμερικανούς τους!

Όλο αυτό το διάστημα υπάρχει αλληλογραφία μεταξύ της ΚΑΕ Άρης, της ΕΟΚ και της FIBA για τον τρόπο με τον οποίο θα δοθεί αναστολή στο απαγορευτικό μεταγραφών. Ο Άρης έχοντας ολοκληρώσει τις συμφωνίες με δύο παίκτες και ευρισκόμενος ήδη σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους υπόλοιπους, κυρίως με τους Άαρον Μάιλς και Άντριου Μπετς, θα καταφέρει να αναστείλει το απαγορευτικό μεταγραφών με εντολή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσει η ΕΟΚ να εκδώσει δελτία στους Κλιφ Κόλιμον, Τσέιζ Σάιμον και Ορίον Άουτερμπριτζ, οι οποίοι και θα τεθούν – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – στην διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή για το ματς της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό, όποτε ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

To Top