Πουλίδο: “Αυτή είναι η αλήθεια για το περιβραχιόνιο! O κόσμος να βοηθήσει στη δημιουργία και όχι στην καταστροφή”

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός και πρώτος αρχηγός του Αρη, Μάρτιν Ρούμπεν Πουλίδο, με μια δήλωση 222 λέξεων έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για το τι έγινε στη φυσούνα, μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση που έγινε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

«Με αυτό που συνέβη μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Σέβομαι απόλυτα την γνώμη του κόσμου. Όμως, από την άλλη, αισθάνομαι πολύ άσχημα όταν ορισμένα ΜΜΕ μου προσάπτουν γεγονότα και περιστατικά, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να κλείσει οριστικά αυτό το θέμα. Μάλιστα πήρα την απόφαση να προσφέρω όλο το ποσό του συμβολαίου μου σε όποιον φέρει βίντεο, σύμφωνα με το οποίο, όπως υποστηρίζουν κάποιοι, μπαίνοντας στη φυσούνα των αποδυτηρίων πέταξα το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Και το τρίτο που θέλω να πω είναι ότι πιστεύω ότι είναι καλύτερο να είσαι μέρος σε κάτι που τώρα δημιουργείται παρά σε κάτι το οποίο καταστρέφεται.

Η μοναδική μου πρόθεση ήταν να συγκεντρώσω τους συμπαίκτες μου για να χειροκροτήσουμε και να ευχαριστήσουμε με αυτόν τον τρόπο τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να μας συμπαρασταθεί.

Πρόθεσή μου είναι να βοηθάω τον κόσμο για να έρχεται στο γήπεδο και αυτοί από την πλευρά τους να μας βοηθάνε για να φτιάξουμε μια καινούργια ομάδα.

Γνωρίζω ότι αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι δύσκολη και για το λόγο αυτό χρειαζόμαστε την συμπαράσταση όλων, ώστε να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο.

Αυτό που ζητάω από τον κόσμο είναι να βοηθάει να φτιαχτεί η ομάδα και όχι να καταστρέφεται».

* Η φωτογραφία είναι μετά το τέλος του αγώνα Άρης-Παναιτωλικός.

To Top