Χωρίς κατηγορία

“Πρέσινγκ” του Άρη στον Ιωαννίδη! Κοινή αγωνία για το “αύριο” του συλλόγου, αλλά και απαίτηση για λύση (PRESSARIS-photos)

Η αγωνία όλων στον Άρη είναι έκδηλη για την “επόμενη μέρα” και οι συναντήσεις και οι επαφές κορυφώνονται σε όλα τα επίπεδα…

Των Χρήστου Τσιόκα, Στάθη Κυριακίδη

Είναι χαρακτηριστικό ότι εκπρόσωποι της ΠΑΕ, της ΚΜΑ και του ΑΣ έδωσαν το παρών στην συγκέντρωση που είχε ο Γιάννης Ιωαννίδης για τους αθλητικούς φορείς. Με ανυπομονησία και φανερή την αγωνία στο πρόσωπό τους οι παράγοντες των κίτρινων (Στεφανίδης, Ψηφίδης, Ταμπακούλης, Κάρλας, Μαστροθύμιος) περίμεναν τον “ξανθό” στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η ομιλία, με σκοπό να ενώσουν την αγωνία τους και να πάρουν απαντήσεις σε θέματα που αφορούν το “αύριο” του συλλόγου.

“Είμαστε εδώ για να σε τιμήσουμε και να μιλήσουμε από κοντά για θέματα που αφορούν τον Άρη. Θεωρούμε ότι είστε κομμάτι αυτής της ομάδας κι εσείς όπως και ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης. Αυτός είναι ο λόγος που βρισκόμαστε σήμερα εδώ” είπε χαρακτηριστικά ο Στεφανίδης στον Ιωαννίδη, πριν ξεκινήσει η ομιλία.

Οι παράγοντες του Άρη ζήτησαν την συμπαράσταση της πολιτείας και των πολιτικών, εκφράζοντας τα όποια παράπονα τους, πέρα από την αγωνία τους για την κατάσταση που βρίσκεται το σωματείο σήμερα έχοντας συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής. Ειπώθηκαν αρκετά για τον υποβιβασμό της ομάδας, την ανάγκη εξεύρεσης λύσης ακόμη και για το γεγονός πως ο Άρης δεν έχει δικό του γήπεδο μπάσκετ.

“O Άρης δεν είχε ποτέ γήπεδο, γιατί δεν είχε ποτέ παράγοντες” ήταν η ατάκα ανάμεσα στ’ άλλα του “ξανθού”..

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν όλοι μαζί προς τον χώρο της εκδήλωσης, ενώ ο πρόεδρος του Άρη ζήτησε ραντεβού με τον Ιωαννίδη, εάν είναι δυνατόν και μέσα στις επόμενες μέρες, με αφορμή και την επικείμενη άφιξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη. Είναι δεδομένη η κοινή αγωνία, αλλά και η απαίτηση για την εξεύρεση λύσης. Χρόνος δεν υπάρχει…

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση μέσα από τον φακό του PRESSARIS:

To Top