ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Η ομάδα είναι του κόσμου, για τον κόσμο παίζουμε”

Ο Δημήτρης Πρίφτης ευχαρίστησε τον κόσμο για το χειροκρότημα στο τέλος και επεσήμανε πως η ομάδα είναι του κόσμου και όλοι παίζουν για τον κόσμο.

Ο τεχνικός των κίτρινων τόνισε: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έπαιξε πολύ καλά, ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικός, είναι σε καλό ρυθμό. Εμείς σήμερα ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί, πιο συγκεντρωμένοι, είχαμε ταχύτητα, σαφώς καλύτερη από τον πρώτο αγώνα στο ΣΕΦ, είχαμε καλές εκτελέσεις στην επίθεση, κάναμε λίγα λάθη. Η διαφορά σήμερα είναι κάποια σουτ… Ρισκάραμε σε κάποιους παίκτες, έχονας και την απουσία δύο ψηλών. Με τον Ολυμπιακό όταν έχει κοντά στο 50% στα τρίποντα και μάλιστα με τόσα πολλά είναι πολύ δύσκολο. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τη σημερινή εμφάνιση. Εύχομαι καλή επιτυχία ολόψυχα στον Ολυμπιακό, να πάει καλά, να έχει καλή έμπνευση και καλή τύχη…”.

Ρωτήθηκε για την αυθόρμητη αντίδραση του κόσμου στις κερκίδες να χειροκροτήσει την ομάδα, βλέποντας την να μάχεται ως το τέλος απέναντι στον Ολυμπιακό και απάντησε: “Είναι πολύ ευχάριστο, ο κόσμος πολλές φορές εκδηλώνεται και το κάνει ποικιλοτρόπως. Τον ευχαριστούμε που έρχεται στο γήπεδο και μας στηρίζει. Το έχουμε πει πως η ομάδα είναι του κόσμου, για τον κόσμο παίζουμε και πιστεύω ότι έχει κριτήριο και του είναι αρκετό όταν βλέπει μια σοβαρή προσπάθεια και μια μαχητικότητα. Πρέπει αυτό είναι το χαρακτηριστικό μας με σταθερότητα και στα επόμενα παιχνίδια”.

Ρωτήθηκε για την απόδοση του Αντουάν Σκοτ και απάντησε: “Περιμένουμε να δώσει περίπου αυτό που έδωσε σήμερα. Ξέρουμε ότι έχει έφεση στο σκοράρισμα, απέναντι στον Ολυμπιακό το επίπεδο της άμυνας είναι υψηλό. Έχει ένστικτο για να σκοράρει. Ηταν πολύ θετική η παρουσία του, αλλά και όλης της ομάδας. Δεν έχει σημασία ποιος διακρίνεται αλλά να έχει σωστή εικόνα όλη η ομάδα. Ήταν μαχητικός στην άμυνα… Στο ΣΕΦ έχασε τον παίκτη του, αλλά ο παίκτης του ήταν ο Σπανούλης, δεν είναι εύκολο. Δεν παίζει με οποιονδήποτε αντίπαλο… Το παιδί αυτό χρειάζεται χρόνο. Κι άλλα παιδιά ήταν σε καλή μέρα και ο Ζάρας και ο Ντράγκι και ο Βλάντο δημιουργικός από το λόου ποστ”.

To Top