Προβάδισμα Άρη και… “αγκαλιά” με τον Μανιά!

Ο Άρης παίρνει προβάδισμα στην υπόθεση της απόκτησης του Μιχάλη Μανιά, τον οποίο θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους κι άλλες ομάδες της Σούπερ λίγκας. Ο 23χρονος παίκτης που ήταν πρώτος σκόρερ της περυσινής  Φούτμπολ Λιγκ είχε δηλώσει ότι μέχρι το τέλος της βδομάδας θα αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Και όπως όλα δείχνουν η απόφασή του είναι Άρης!

Ο Μανιάς είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του αφού αρκετές ομάδες έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους και θα ήθελε κι αυτός να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας που θα επιλέξει.

Ο Άρης έχει καταστήσει σαφές μέσα από τις συζητήσεις που είχε με την πλευρά του παίκτη πως τον θέλει γιατί στο πρόσωπο του βλέπει μια πολύ καλή λύση για την επίθεση. Δεν μπήκε ποτέ σε διαδικασία πλειστηριασμού διότι δεν έχει τη δυνατότητα να το κάνει.

Αυτό  που μπορεί να του υποσχεθεί είναι χρόνο συμμετοχής και φυσικά την ευκαιρία να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα μέσα από την οποία θα μπορέσει να διακριθεί και ο Μανιάς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PRESSARIS ο Μανιάς είναι προ των πυλών του Άρη και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να ανακοινωθεί η απόκτηση του, δίνοντας ώθηση στην επιθετική γραμμή των κίτρινων.

To Top