Προπονητής ποδοσφαίρου ο 55χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό (video)

Προπονητής ποδοσφαίρου, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει και τεχνικός διευθυντής σε ακαδημίες ομάδας που συμμετείχε στο futsal, ο ένας από τους τρεις τελευταίους συλληφθέντες για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, με την αστυνομία να προχωρά σε τρεις νέες συλλήψεις.

Σύμφωνα με το newsit.gr o τρίτος που συνελήφθη κατά σειρά μετά την τελευταία κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού, έχει και την ιδιότητα του προπονητή ποδοσφαίρου σάλας. Μάλιστα, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αναλάβει μια ομάδα 6χ6 η οποία πριν λίγους μήνες έλαβε μέρος σε ευρωπαϊκό τουρνουά που διοργανώθηκε στην Τσεχία.

Ο 55χρονος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και είχε καταθέσει ότι είχε επικοινωνήσει με την ανήλικη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής. Αφού είχε δώσει ένορκη κατάθεση στις 16 Οκτωβρίου στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σχεδόν 20 ημέρες αργότερα όμως και μετά τις νέες μαρτυρίες της ανήλικης, προέκυψε ότι ο προπονητής δεν είχε μόνο διαδικτυακές και τηλεφωνικές επαφές με τη 12χρονη.

Έτσι οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Ο 55χρονος έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδας ποδοσφαίρου του Α και Ρ τοπικού πρωταθλήματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ανά διαστήματα στη δεκαετία 2000- 2010 ήταν τεχνικός διευθυντής σε ακαδημίες ομάδας ποδοσφαίρου 5χ5 σάλας ή αλλιώς Futsal.

To Top