Προς Σαντιάγο Μπερναμπέου ο τελικός Ρίβερ – Μπόκα!

Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς συμφώνησαν και όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, κατά 90% ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores πηγαίνει στη Μαδρίτη και στο Σαντιάγο Μπερναμπέου την επόμενη εβδομάδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς, που αναβλήθηκε λόγω των επεισοδίων έξω από το Μονουμεντάλ, είναι τελικά πολύ πιθανό να λάβει χώρα σε ευρωπαϊκό έδαφος, και συγκεκριμένα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου της Μαδρίτης.

Τόσο η πρόταση για διεξαγωγή της αναμέτρησης στην Ασουνσιόν της Παραγουάης, όσο και περιπτώσεις όπως η Ντόχα και το Μαϊάμι δεν προχώρησαν, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν πεδίο συμφωνίας στην επιλογή του Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, η επιλογή του Σαντιάγο Μπερναμπέου είναι κλεισμένη κατά 90%, με τη FIFA να έχει ήδη επικοινωνήσει με την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Επαφές έλαβαν χώρα και μεταξύ της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της CONMEBOL και όλα δείχνουν ότι ο τελικός της Ρίβερ με την Μπόκα καταλήγει στη Μαδρίτη.

Το πιθανότερο σενάριο αν κλειδώσει και τυπικά η επιλογή του γηπέδου της Ρεάλ, είναι ο τελικός να διεξαχθεί μέσα στο άλλο σαββατοκύριακο, 8 ή 9 Δεκεμβρίου.

To Top