ΜΠΑΣΚΕΤ

Προσφυγή στο Διοικητικό Εφετείο η ΚΑΕ Άρης

Στο Διοικητικό Εφετείο προσέφυγε η ΚΑΕ Άρης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έτσι ώστε να μην προχωρήσει η διαδικασία της επιβολής ποινής από τον αθλητικό δικαστή, την Τρίτη (16/11).

Όπως έχετε διαβάσει στο PRESSARIS  η υπόθεσή του δεν εξετάστηκε όπως του Ηρακλή ή των ομάδων της Πάτρας και της Ρόδου και υπάρχει ένα πολύ… περίεργο σκηνικό όπως έχει στηθεί. Ο κίνδυνος να τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών είναι ορατός, την ώρα που υπάρχει ωμή αλλοίωση του πρωταθλήματος!

Η αλλοίωση προκύπτει από το γεγονός ότι οι εκπρόθεσμοι φάκελοι τιμωρήθηκαν με χαμηλότερη ποινή, χωρίς να ανοιχτούν καν! Η ΕΕΑ απέρριψε ως εκπρόθεσμους τους φακέλους Απόλλωνα Πάτρας και Κολοσσού Ρόσου κι ενώ ο Αθλητικός Δικαστής όφειλε να τους εξετάσει, μήπως και υπάρχουν κι άλλες παραλείψεις, τους… πριμοδότησε με πιο ελαφριά ποινή, χωρίς να τους ανοίξει!

Με την ίδια λογική, κάθε ομάδα θα μπορεί να στέλνει εκ των υστέρων τον φάκελο της, θα τιμωρείται με -1, άσχετα με το τι είχε και τι δεν είχε μέσα, κι όλα καλά. Ο Άρης κατέθεσε τον φάκελο του εμπρόθεσμα και τώρα είναι σε περιπέτειες, μέσα σε ένα απόλυτο κοντράστ. Πάντως οι νομικοί του Άρη προετοιμάζονται πυρετωδώς για να δώσουν μια ακόμη δύσκολη μάχη.

Οι κιτρινόμαυροι προσέφυγαν στα Διοικητικά Δικαστήρια κατά της απόφασης της ΕΕΑ να μην τους αδειοδοτήσει και αναμένουν ακόμα και εντός της ημέρας την απόφαση. Αν τους δοθεί η προσωρινή διαταγή, δεν θα απολογηθούν αύριο (16/11) στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Μέχρι να εξεταστεί η υπόθεση τους από το Διοικητικό Δικαστήριο, δεν θα αντιμετωπίσουν συνέπειες -άμα υπάρχουν- από τον Αθλητικό Δικαστή, αφού πρόσβαλαν την απόφαση της Επιτροπής που τους οδήγησε σε τιμωρία.

To Top