Πρωταθλητής μέσω playoffs από τη σεζόν 2019-20

Η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της Super League φαίνεται πως τελικά θα προχωρήσει, αφού με αμοιβαίες συναινέσεις αναμένεται να βρεθεί η φόρμουλα ανάμεσα στον Γιώργο Βασιλειάδη και τον συνεταιρισμό.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Την Τετάρτη 11/7) θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. στη Λίγκα για το συγκεκριμένο θέμα και μέχρι εκείνη τη μέρα αναμένονται οριστικές εξελίξεις. Άλλωστε, πιέζουν και τα χρονικά περιθώρια και πρέπει να παρθούν αποφάσεις, ώστε να γνωρίζουν άπαντες τι θα ισχύσει τη νέα σεζόν και πόσες ομάδες θα πέσουν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “LiveSport”, η ανάδειξη του πρωταθλητή θα γίνεται μέσω της διαδικασίας των playoffs από τη σεζόν 2019-20. Το μεθεπόμενο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με 14 ομάδες, αν επέλθει συμφωνία του υφυπουργού με τη Λίγκα (θα γίνουν 12 από τη σεζόν 2020-21) και μετά το τέλος των 26 αγωνιστικών, θα υπάρξουν αγώνες playoffs και playout. Οι πρώτες έξι ομάδες θα κουβαλούν τους βαθμούς της κανονικής διάρκειας και θα διεκδικήσουν τον τίτλο και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια σε δέκα αγωνιστικές.

Αναφορικά με τη μάχη της παραμονής, η 14η ομάδα θα υποβιβάζεται απευθείας και σε μίνι πρωτάθλημα θα μπαίνουν τέσσερις ή έξι ομάδες, δίνοντας τους αγώνες των playout. Η αναδιάρθρωση, λοιπόν, αναμένεται να προχωρήσει και να έχουμε 12 ομάδες σε βάθος διετίας στη Super League. Όσο για τη Super League 2 και το ημιεπαγγελματικό πρωτάθλημα, θα έχουν από 12 ομάδες. Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είναι ενήμερος και αναμένεται και η δική του τελική απόφαση, προκειμένου να προχωρήσει το σχέδιο με 14 ομάδες για ένα χρόνο και δυο λιγότερες από τη σεζόν 2020-21.

To Top