Πρόεδρος φίλων Φιορεντίνα: «Είναι μεγάλο το κόστος του ταξιδιού»

Ο πρόεδρος των φίλων της Φιορεντίνα δε θέλησε να μιλήσει ακόμα για τον αριθμό που θα βρεθεί στην Αθήνα μιας και το κόστος είναι μεγάλο.

Ο Φεντερίκο Ντε Σινόπολι, πρόεδρος των φίλων της Φιορεντίνα στάθηκε στο υψηλό κόστος του ταξιδιού για τον τελικό με τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να μιλήσει ακόμα για τον αριθμό των εκδρομέων «Δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να πουμε πόσοι οπαδοί θα έρθουν στην Αθήνα. Η πώληση ξεκίνησε σήμερα για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, υπάρχει μια μερίδα οπαδών που είχαν ήδη κάνει το βήμα, καθώς ήταν σίγουροι για την παρουσία της Φιορεντίνα στην Αθήνα. Θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις γύρω από τις πτήσεις τσάρτερ, ωστόσο το κόστος είναι μεγάλο. Πρέπει να βρούμε πτήσεις, δεν υπάρχουν πολλές.

Στην Ιταλία η κατάσταση των αεροπορικών εταιρειών δεν είναι όπως σε άλλες χώρες. Πρέπει να ταξιδέψεις από την Τοσκάνη σε άλλες πόλεις, κι αυτό ανεβάζει το κόστος. Όσο περισσότερα εισιτήρια αγοράζουν οι οπαδοί της ομάδας, τόσο μικρότερη θα είναι η ανάμειξη με οπαδούς της άλλης ομάδας. Η UEFA πρέπει να έχει έναν τελικό με γεμάτο γήπεδο και αυτό είναι φυσιολογικό» τόνισε μεταξύ άλλων.

Μέχρι στιγμής οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα έχουν κλείσει τρία τσάρτερ, με το καθένα να χωράει έως και 175 άτομα. Τα δύο θα πετάξουν από τη Βερόνα, ενώ το άλλο από την Τσεζένα, καθώς αναμένεται να οριστικοποιηθούν μερικά ακόμα τα οποία θα απογειωθούν από το Μπέργκαμο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο συνολικός αριθμός των φιλάθλων που θα μεταβούν στην Αθήνα με τσάρτερ θα ξεπεράσει τους 1.000, με τον κάθε οπαδό να αναμένεται να πληρώσει περίπου 450 ευρώ.

 

To Top