Πρόσκληση της Παρί στον Πάουλο Κάμπος και στον Πλατανιά!

Οι σχέσεις και οι γνωριμίες του πρώην προπονητή του Άρη και νυν του Πλατανιά, Πάουλο Κάμπος, σε διεθνές επίπεδο, επέφεραν την πρώτη σημαντική πρόσκληση για την ομάδα του Πλατανιά από την Παρί Σεν Ζερμέν!

Συγκεκριμένα η γαλλική ομάδα, έχει απευθύνει -μέσω του κ.Κάμπος- πρόσκληση στον πρόεδρο της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, κ.Μανώλη Μαθιουλάκη, να μεταβεί στο Παρίσι προκειμένου να έχει επαφές με παράγοντες του γαλλικού συλλόγου. Η πρόσκληση αφορά επίσης στον προπονητή κ.Κάμπος και στον τεχνικό διευθυντή, κ.Βασίλη Αμανατίδη προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του κορυφαίου συλλόγου.

Ο κ.Κάμπος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους Ντάνι Αλβες και Τιάγκο Σίλβα, τους οποίους είχε παίκτες στην εθνική ομάδα Ελπίδων της Βραζιλίας, όπως επίσης και με τον πρόεδρο της Παρί ΣΖ, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, τον οποίο είχε γνωρίσει όταν διετέλεσε τεχνικός στην εθνική ομάδα του Κατάρ.

Είναι δεδομένο ότι η συγκεκριμένη πρόσκληση αποτελεί μέγιστη τιμή για την ομάδα των Χανίων, ενώ πολύ πιθανό να αποτελέσει τη βάση ώστε να ανοίξουν στο μέλλον και άλλοι ορίζοντες όσον αφορά στην συνεργασία της με έναν από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα που θα εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές.

To Top