Πρόστιμο από τον ΕΣΑΚΕ στην ΚΑΕ Άρης

Με χρηματικές ποινές τιμωρήθηκαν οι Άρης, Ολυμπιακός και Περιστέρι, εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων που ακούστηκαν από την κερκίδα.

Έβρεξε… πρόστιμα από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ και ο λόγος ήταν τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από την κερκίδα.
Συγκεκριμένα, στον Άρη επιβλήθηκε χρηματική ποινή ύψους 700 ευρώ, στο Περιστέρι bwin αντίστοιχα 1.400 ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός θα πληρώσει 500 ευρώ.

Από ‘κει και πέρα, επιβλήθηκε έγγραφη αυστηρή επίπληξη στον Ηλία Παπαθεοδώρου, καθώς ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας είχε υβριστική συμπεριφορά κατά του δεύτερου διαιτητή, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:
«Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ), χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS ΚΑΕ) που διεξήχθη την 12-5-2024.
Επιβάλλεται στον κ. Ηλία Παπαθεοδώρου, προπονητή της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ) έγγραφη αυστηρή επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο για υβριστική συμπεριφορά στο πρόσωπο του Β΄ διαιτητή, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) που διεξήχθη την 10-5-2024.
1. Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ) μία (1) επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ για τη δεύτερη προειδοποίηση εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ), που διεξήχθη την 12-5-2024 και
2. Απαλλάσσεται αυτή των λοιπών κατηγοριών για τον ως άνω αγώνα και συγκεκριμένα: α) για την πειθαρχική παράβαση της εκφοράς υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, β) για παράπτωμα μη δυνάμενο μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικό για το άθλημα έργω εξύβριση εκ μέρους μεμονωμένου θεατή) και γ) η για έτερο παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικό για το άθλημα (ανάρτηση πανό), για τον ως άνω αγώνα.
1) Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) για την μη χρήση του box αλλαγών, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), που διεξήχθη την 13-5-2024 και
2) Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003), χρηματικό πρόστιμο ύψους επτακοσίων (700,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, για τον ως άνω αγώνα».

To Top