Πρώτη κουβέντα για Πάουνιτς, Χρυσικόπουλο και Σλούκα

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Λίνου Χρυσικόπουλου, του Κώστα Σλούκα του Ιβάν Πάουνιτς είχε χθες το βράδυ ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, σε μια προσπάθεια να συνεχίσει τους διακανονισμούς με τους παίκτες που έχουν λαμβάνειν.

Ο Χρυσικόπουλος έχει καταθέσει προσφυγή και έχει δικαιωθεί πρωτόδικα, ενώ εκκρεμεί η υπόθεση και σε δεύτερο βαθμό. Στον παίκτη έχει επιδικαστεί ένα ποσό περισσότερο από 40.000 ευρώ.

Ο Σλούκας αν και δανεικός από τον Ολυμπιακό, δεν είχε πληρωθεί την περίοδο 2010-11 όλο το ποσό που αναλογούσε στον Άρη, όμως δεν πρόκειται να κινηθεί δικαστικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα διακανονιστεί η οφειλή.

Ο Πάουνιτς έχει απόφαση της FIBA για καταβολή περίπου 40.000 ευρώ (30.000 ευρώ στον ίδιο και τα υπόλοιπα είναι δικαστικά έξοδα) και η υπόθεσή του είναι μία από αυτές που έχουν οδηγήσει σε απαγορευτικό μεταγραφών.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και υπάρχει κατανόηση για τις δυσκολίες που παρουσιάζονται αυτό το καλοκαίρι στη νέα κατάσταση της ΚΑΕ. Οριστική συμφωνία δεν προέκυψε, όμως είναι γεγονός πως υπάρχει και σε αυτές τις υποθέσεις σημείο επαφής ανάμεσα στις δύο πλευρές.

To Top