Πυγμαχία: Γράφει ιστορία ο Κωνσταντινούδης του Άρη! Εξασφάλισε μετάλλιο, πάει για το χρυσό!

Ιστορία γράφει ο Πέτρος Κωνσταντινούδης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων, το οποίο διεξάγεται στο Σεράγεβο της Βόσνιας.

Αναφέρει σχετικά ο ΑΣ Άρης: «Ο πυγμάχος του ΑΡΗ, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας, μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση νίκησε με μεγάλη διαφορά (5-0) τον Τσέχο πρωταθλητή, Κρόπογκ Ντόριαν, και πέρασε στα ημιτελικά της κατηγορίας των 40 κιλών!

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Κωνσταντινούδη, ο οποίος είναι ο πρώτος αθλητής από την Ελλάδα που καταφέρνει να εξασφαλίσει την είσοδό του στα μετάλλια στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, από τότε που πραγματοποιήθηκε το πρώτο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων (2003).

Ο αθλητής του ΑΡΗ έχει ήδη εξασφαλίσει το χάλκινο μετάλλιο και θα αγωνιστεί στα ημιτελικά την Τρίτη 17/8 με τον πρωταθλητή Ουγγαρίας, Τζόνι Ρικάρντο, για την πρόκριση στον τελικό.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ συγχαίρει τον πυγμάχο του συλλόγου μας και τον προπονητή του, Γιώργο Γκαβέζο, για τη σημαντική διάκριση και τους εύχεται ακόμα καλύτερη συνέχεια».

To Top