Πόλο Γυναικών: Πρώτος ο Άρης στην Α’ φάση του πρωταθλήματος

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επανήλθε στο πρωτάθλημα η ομάδα Πόλο Γυναικών του Άρη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Το τμήμα του συλλόγου, το οποίο επανασυστάθηκε φέτος, κατέκτησε την πρώτη θέση στους αγώνες που έγιναν για τον Όμιλο Θεσσαλονίκης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής!

Τα κορίτσια του Κάρολου Μονόρι και του Αργύρη Παυλίδη πέτυχαν τρεις νίκες και έφεραν μία ισοπαλία, στους τέσσερις αγώνες που έγιναν για το Β’ Όμιλο. Πήραν το πρώτο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό άνευ αγώνα, με 5-0, αφού ο αντίπαλος δεν προσήλθε στους αγώνες. Στο δεύτερο παιχνίδι ήρθαν ισόπαλα με τον ΠΑΟΚ, 8-8, και κέρδισαν εύκολα τα επόμενα δύο, κόντρα στο Περιστέρι (12-3) και το Οξυγόνο (19-1).

Έτσι, ο Άρης πήρε την πρώτη θέση με 10 βαθμούς, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από τον ΠΑΟΚ και ξεκινώντας ιδανικά το «ταξίδι» του για την επιστροφή στην Α1 Γυναικών.

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τους ίδιους αντιπάλους σε δύο μήνες και εφόσον καταλάβει μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, θα περάσει στη Β’ φάση. Εκεί θα σχηματιστούν δύο όμιλοι των τεσσάρων ομάδων. Οι δύο πρώτοι αυτών των ομίλων παίρνουν απευθείας το εισιτήριο για την Α1.

Τα αποτελέσματα του Άρη στην πρώτη φάση

ΑΡΗΣ – Πανσερραϊκός 5-0 (α.α.)

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ 8-8

ΑΡΗΣ – Περιστέρι 12-3

ΑΡΗΣ – Οξυγόνο 19-1.

To Top