Πόλο Γυναικών: Τελική «μάχη» για την Α1

Η ομάδα Πόλο Γυναικών του Άρη είναι έτοιμη για τη μεγαλύτερη της «μάχη» για την άνοδο στην Α1 κατηγορία, μια προσπάθεια που ξεκινά την Παρασκευή 6 Αυγούστου.

Όπως αναφέρει ο Α.Σ Άρης:

Μετά την επανασύσταση του τμήματος Υδατοσφαίρισης Γυναικών το 2019, επόμενος στόχος είναι η επιστροφή στα «σαλόνια» του αθλήματος. Η ομάδα του Αργύρη Παυλίδη και του Κάρολου Μονόρι πήρε την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Με ένα κατά βάση νεανικό σύνολο και παρά τις εύλογες δυσκολίες που επέφερε πανδημία του Covid-19, ο ΑΡΗΣ θα δώσει τα πάντα για να πάρει το ένα από τα δύο «εισιτήρια» για την Α1.

Ο ΑΡΗΣ θα συμμετάσχει στον Α’ Όμιλο, μαζί με τους Π.Α.Ο.Κ., Ηλυσιακό και Ν.Ο. Χανίων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 6-8 Αυγούστου στο κολυμβητήριο του Περιστερίου.

Στόχος των «κιτρινόμαυρων» κοριτσιών είναι να πάρουν μία από τις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου και να προκριθούν στην ημιτελική φάση. Εφόσον το καταφέρουν, θα κυνηγήσουν την πρόκριση στον τελικό και παράλληλα την εξασφάλιση της ανόδου, αφού οι δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν στον τελικό προβιβάζονται αυτόματα στην Α1.

To Top