Ρέθυμνο: «Κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τον κατήφορο του αθλήματος»

Μία μέρα μετά το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, το Ρέθυμνο εξέδωσε ανακοίνωση βγάζοντας κραυγή αγωνίας για το μπάσκετ μιλώντας για πρακτικές που υπηρετούν μόνο εγωισμούς και ομαδικούς τακτικισμούς.

Η ανακοίνωση: «Την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος, δυστυχώς, γίναμε αναγκαστικά θεατές ενός έργου που τραυμάτισε βαριά το άθλημα που υποτίθεται όλοι υπηρετούμε και μας γέμισε θλίψη για την εικόνα του και προβληματισμό για το μέλλον του.

Θέλουμε πρώτα από όλα να συγχαρούμε τους παίκτες, τους προπονητές και όλο το σταφ της ομάδας για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν και για την επιτυχία τους να παραμείνουμε στην Betshop Basket League.

Μας θλίβει πολύ που κάποιοι δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται τον κατήφορο του αθλήματος και την εικόνα αλλοίωσης του πρωταθλήματος, που δίνεται από ενέργειες και πρακτικές που υπηρετούν μόνο εγωισμούς και ομαδικούς τακτικισμούς.

Καλούμε όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σκεφτούν το δάσος και όχι το δέντρο… Καλούμε την Πολιτεία και τους φορείς να πάρουν άμεσα τις πρωτοβουλίες που επιβάλλονται.

Το Μπάσκετ βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Εμείς θα συνεχίσουμε να αδιαφορούμε; Το άθλημα που έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες πρέπει να γυρίσει και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών. Από εμάς εξαρτάται…»

To Top