Ραλφ Σουμάχερ: «Ο Χάμιλτον είναι ο μεγαλύτερος χαμένος της σεζόν»

Για ακόμη έναν αγώνα στο 2022, ο Τζορτζ Ράσελ τερμάτισε μπροστά από τον Λιούις Χάμιλτον. Πλέον ο νεαρός Βρετανός έχει τρία βάθρα έναντι ενός του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, με τη μεταξύ τους διαφορά στη βαθμολογία να είναι στους 37 βαθμούς.

Η φετινή απόδοση του Χάμιλτον έχει επηρεαστεί σημαντικά από την έλλειψη ταχύτητας της W13 E Performance αλλά και την τύχη που του γυρνά συχνά την πλάτη. Αυτό έχει δώσει πάτημα σε αρκετούς επικριτές του, με αποτέλεσμα να μιλούν μειονεκτικά για εκείνον, με τον Ραλφ Σουμάχερ να αρπάζει για ακόμα μία φορά την ευκαιρία.

Στο πλαίσιο του Grand Prix Αζερμπαϊτζάν, δήλωσε στο Sky Sports: «Ο Ράσελ πήγε στην ομάδα στην αρχή της σεζόν και είναι συνήθως μπροστά από τον παγκόσμιο πρωταθλητή και στις κατατακτήριες. Ο καλύτερος οδηγός όλων των εποχών όπως τον αποκαλεί ο Τότο Βολφ χάνει από έναν νεοεισερχόμενο με έναν ανησυχητικό τρόπο. Είμαι εντυπωσιασμένος διότι υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Είτε ο Ράσελ είναι το νέο μεγάλο αστέρι είτε ο Χάμιλτον είχε ένα τόσο δυνατό μονοθέσιο που εκεί οφείλονταν οι επιτυχίες του».

To Top