ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ραντεβού απόψε (19:00) στη Θύρα 3 του Χαριλάου για τη μνήμη του Κουκ δίνει ο Super 3

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το live της Παρασκευής από τον Super 3 προς τιμήν του Κουκ. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατεθούν για τα για τα δικαστικά έξοδα οπαδών του Άρη.

Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για απόψε στη Θύρα 3.

Θυμίζουμε την ανακοίνωση του Super 3:

Το δεύτερο φεστιβάλ προς τιμήν του Νίκου του Κουκ είναι γεγονός, παρόλο που φέτος όλα ήταν λίγο πιο δύσκολα εξαιτίας του κλεισίματος των συνδέσμων τους προηγούμενους μήνες.

Για εμάς “ότι είπαμε παλιά ισχύει” και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πραγματοποίηση μίας εκδήλωσης όχι μόνο για την μνήμη του Γέρου μας και των άλλων αδελφών μας που τίμησαν και γιγάντωσαν τους συνδέσμους μας, που στάθηκαν στο πλευρό του ΑΡΗ στις πιο δύσκολες δεκαετίες και που δεν είναι πια κοντά μας. Αυτά τα φεστιβάλ μαζί με πολλές ακόμα γνωστές και άγνωστες κινήσεις του συνδέσμου που γίνονται ανά περιόδους και που ξεφεύγουν από τα στενά όρια της παρουσίας στο γήπεδο δεν γίνονται μόνο για την μνήμη.

Γίνονται κυρίως για το μέλλον.

Για την νέα γενιά του συνδέσμου, των πετάλων, των δρόμων. Για τα νέα Αρειανάκια που δίνουν από το υστέρημά τους για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας όπου κι αν παίζει, για μία νέα γενιά οπαδών που με τη σειρά της καλείται να ξαναχτίσει ένα πιο υγιές οπαδικό κίνημα, ένα οπαδικό κίνημα που θα συνεχίσει, όπως προσπαθούμε εδώ και 35 και πλέον χρόνια, να αντιστέκεται στον έλεγχό του από κρατικούς ή παρακρατικούς μηχανισμούς, κάτι που το σύγχρονο ποδόσφαιρο επιτάσσει.

Για ένα καλύτερο μέλλον για τα γήπεδα και την κοινωνία, όπως το οραματίστηκαν, αυτοί που σήμερα δεν είναι μαζί μας.

Το φεστιβάλ του συνδέσμου Raise the Flag #2 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 19.00 στο πέταλο που αφήνουμε τις Κυριακές τα λαρύγγια μας, στο δέυτερο σπίτι μας, στην Θύρα 3 και σε αυτό θα συμμετέχουν οι:
-Ομίχλη
-Bat Signal
-Αχαΐρευτοι
-Zero Zero
-Cook’s not dead [Φίφης (Πάνκρεας), Κώστας (Πίσσα και πούπουλα), Ανδρέας (Ομίχλη), Δήμος (Beware the Wolves)]

Το εισιτήριο θα είναι 5 ευρώ έτσι ώστε να είναι προσιτό για όλα τ’ αδέρφια μας και για να καλυφθούν τα έξοδα της διοργάνωσης, να βοηθήσουμε τόσο τον σύνδεσμο όσο και συνοπαδούς μας που αντιμετωπίζουν δικαστικές διώξεις, όπως θα ήθελε ο Γέρος μας.

Καλούμε τον λαό του ΑΡΗ και της πόλης να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και ενημερώνουμε πως μπορεί να προμηθεύευται εισιτήρια από τον σύνδεσμο από την ερχόμενη Τετάρτη αλλά και στις θύρες του γηπέδου στο ματς της επόμενης εβδομάδας.

Κι εσύ Γέρο αν μας βλέπεις, φόρα τα καλά σου, το καπέλο, τις κονκάρδες και τα χαΐρια σου, βάλε μπρίζα και στ’ άλλα αδέρφια, πάρτε και τον μικρό μαζί σας για να τον προσέχετε και τσιμπήστε λίγο την ένταση για την φάση κι έτσι, την φάση κι έτσι.

We are the league!
ΚΟΥΚ, ΚΟΥΚ, ΚΟΥΚ!
ΑΡΗΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – SUPER 3

To Top