Ρεάλ: Έτοιμη να δώσει 100.000.000 ευρώ το καλοκαίρι στην Ντόρτμουντ για τον Μπέλιγχαμ

Η Ρεάλ είναι έτοιμη να κάνει κίνηση-ματ το καλοκαίρι για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και να δώσει στην Ντόρτμουντ τα 100 εκατ. ευρώ που ζητά για τον 19χρονο, προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Πολλές είναι οι ομάδες που έχουν βάλει στο επίκεντρό τους τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο 19χρονος μέσος της Ντόρτμουντ έχει ενθουσιάσει με τις εμφανίσεις του, τραβώντας πάνω του τα φώτα πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μεταξύ αυτών είναι και η Ρεάλ, η οποία βρίσκεται ήδη σε επαφές με τους Βεστφαλούς, καθώς είναι διατεθειμένη να καταβάλλει στον γερμανικό σύλλογο το προσεχές καλοκαίρι το ποσό που ζητά για τον Άγγλο.

Ο Φλορεντίνο θέλει να δημιουργήσει μια “δυναστεία” στη μεσαία γραμμή που μπορεί να ανταποκριθεί στα πρότυπα των Τόνι Κρόος, Λούκα Μόντριτς και Καζεμίρο την τελευταία δεκαετία.


Σύμφωνα με τη Marca, η διοίκηση των Μαδριλένων βλέπει τον Μπέλιγχαμ ως το τελευταίο κομμάτι του παζλ, με τον παίκτη να είναι διαθέσιμος στο τέλος της σεζόν για 100 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που οι “μερένγκες” είναι διατεθειμένη να διαθέσουν, προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Όπως αναφέρεται, οι δύο ομάδες είχαν ξεκινήσει τις συζητήσεις έναν χρόνο νωρίτερα, με τις διαπραγματεύσεις πλέον να είναι σε προχωρημένο στάδιο και να αφορούν τις λεπτομέρειες.

To Top