Ρεάλ: Ο Κουρτουά εξηγούσε στους οπαδούς της Σεβίλλης τον κανονισμό για το χέρι

Όσο ο διαιτητής ήλεγχε στο VAR το γκολ του Βινίσιους στο Σεβίλλη – Ρεάλ, ο Τιμπό Κουρτουά άνοιξε συζήτηση με τους οπαδούς των Ανδαλουσιανών, εξηγώντας τους τον κανονισμό που ισχύει για το χέρι.

Στο 76′ κι ενώ η Σεβίλλη είχε το προβάδισμα με 2-1 απέναντι στη Ρεάλ (2-3 τελικό) ο Βινίσιους έστειλε με βολέ την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε, καθώς πρώτα άγγιξε το μπράτσο του Βραζιλιάνου και μετά τον ώμο.

Τη στιγμή μάλιστα, που ο διαιτητής ήλεγχε τη φάση στο VAR -πριν ακυρώσει το γκολ- ο Τιμπό Κουρτουά κάθισε στις διαφημιστικές πινακίδες και άρχισε να συζητά με τους οπαδούς των Ανδαλουσιανών.

Το θέμα της συζήτησης αφορούσε ασφαλώς το γκολ του Βινίσιους, με τον Βέλγο τερματοφύλακα να τους εξηγεί τον κανονισμό που ισχύει για το χέρι, με τη συζήτηση μάλιστα να πραγματοποιείται υπό φυσιολογικές συνθήκες, χωρίς να προκληθεί η παραμικρή ένταση.

My favourite moment last night. Courtois taking a seat and chatting to Sevilla fans during the VAR check about whether it was handball from Vinicius and the goal was going to be ruled out pic.twitter.com/FqhJl9S27a

— Sid Lowe (@sidlowe) April 18, 2022

 

 

To Top