Ριντ: “Με νοοτροπία νικητή”

Ο Λαμάρκους Ριντ θέλει τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του να μπουν στον αυριανό αγώνα με νοοτροπία νικητή και να μείνουν προσηλωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο, πάνω στο οποίο δούλεψαν όλη τη βδομάδα.

Οι δηλώσεις του Αμερικανού φόργουορντ στον ΕΣΑΚΕ:

Για την σημασία του αγώνα για τον Άρη: «Σαφώς πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό δε σημαίνει ότι πάμε στην Αθήνα για να χάσουμε. Πάμε να παλέψουμε και ό,τι βγει».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα πρέπει να μειώσουμε τα λάθη στο ελάχιστο και να μην τους αφήσουμε να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Πρόκειται για ομάδα κορυφαίου επιπέδου Ευρωλίγκας, με πολύ καλά ονόματα και γεμάτο ρόστερ. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά δυνατά σημεία στο παιχνίδι του, δεν είναι ένα και δύο, οπότε πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Σχετικά με το πού θα στηριχθεί ο Άρης: «Σε τέτοια ματς πρέπει να κατεβαίνεις στο γήπεδο με νοοτροπία νικητή. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παλέψουμε απέναντι σε ομάδες υψηλότερου επιπέδου, οπότε πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας».

To Top